dzika ryba 982 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Zakochany Kundel II Przygody Chapsa Reżyseria: Darrell Rooney, Jeannine Roussel Gatunek: Animacja, Familijny, Musical, Przygodowy Produkcja: Australia, USA Link do bajki: http://www.cda.pl/video/15025164/Zakochany-kundel-II-Przygody-Chapsa-2001-1080p-Dubbing-pl Opis fabuły: Chaps - synek Lady i Trampera to szaloooony psiak-żądający przygód i akcji. Znudzony swoim życiem "kanapowca", Chaps jest zawsze w pełni gotowy do zabawy i brojenia. Gdy pewnego dnia zupełnie niechcący demoluje całe mieszkanie, za co jego właściciel postanawia ukarać go przypięciem do łańcucha przed domem i nakazaniem mu spania w budzie. Szczeniak oburzony żąda wolności, patrząc przez płot widzi bandę biegających kundli. Grupka psów uciekających przed "łapanką" do schroniska, przykuwa uwagę naszego bohatera. Sam chciałby w końcu zaszaleć, bo wyobraża sobie życie bezdomnych psów jako istny raj! Biega, kręci się, skacze, wyje aż udało mu się...-Zerwać z łańcucha! Przedostaje się przez zagrodę i rusza przez ulice miasta w poszukiwaniu tamtejszych psów, którzy mieli nauczyć go żyć i dobrze się przy tym bawić. Zrozpaczona rodzina, czyli właściciele Chapsa udają się w poszukiwania razem z innymi zwierzątkami z domu, czy im się uda? Czy psiakowi spodoba się życie na ulicy? Czy nasza zguba pozna kogoś ciekawego? -Dowiedz się sam. Moja ocena: 7/10 Kiedyś strasznie lubiłam to oglądać i znam to już na pamięć xD Jeśli są tu jacyś wielbiciele bajek, to polecam, bo nawet zaciekawia. Historia dosyć wciągająca, są momenty śmieszne, jak i smutne, hmm... jak dla mnie nawet spoko xD polecam też pierwszą część, choć ta jest chyba lepsza ;p Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jeszcze za takiego totalnego dzieciaka oglądałem obie części. Nawet książkę czytałem xd. Dobra robota Marta ;D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Pierwsza część Zakochanego Kundla lepsza strasznie lubiłam strasznie daje znaczenie negatywne. "Bardzo" lepiej by tu pasowało PS: Like dam jak odnowię limit Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Pewnie kiedyś jako dzieciak widziałem tą bajkę, ale już nie pamiętam ;] co do recki to pro jak zawsze +like Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi