dzika ryba 982 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 (edited) Zakochany Kundel II Przygody Chapsa Reżyseria: Darrell Rooney, Jeannine Roussel Gatunek: Animacja, Familijny, Musical, Przygodowy Produkcja: Australia, USA Link do bajki: http://www.cda.pl/video/15025164/Zakochany-kundel-II-Przygody-Chapsa-2001-1080p-Dubbing-pl Opis fabuły: Chaps - synek Lady i Trampera to szaloooony psiak-żądający przygód i akcji. Znudzony swoim życiem "kanapowca", Chaps jest zawsze w pełni gotowy do zabawy i brojenia. Gdy pewnego dnia zupełnie niechcący demoluje całe mieszkanie, za co jego właściciel postanawia ukarać go przypięciem do łańcucha przed domem i nakazaniem mu spania w budzie. Szczeniak oburzony żąda wolności, patrząc przez płot widzi bandę biegających kundli. Grupka psów uciekających przed "łapanką" do schroniska, przykuwa uwagę naszego bohatera. Sam chciałby w końcu zaszaleć, bo wyobraża sobie życie bezdomnych psów jako istny raj! Biega, kręci się, skacze, wyje aż udało mu się...-Zerwać z łańcucha! Przedostaje się przez zagrodę i rusza przez ulice miasta w poszukiwaniu tamtejszych psów, którzy mieli nauczyć go żyć i dobrze się przy tym bawić. Zrozpaczona rodzina, czyli właściciele Chapsa udają się w poszukiwania razem z innymi zwierzątkami z domu, czy im się uda? Czy psiakowi spodoba się życie na ulicy? Czy nasza zguba pozna kogoś ciekawego? -Dowiedz się sam. Moja ocena: 7/10 Kiedyś strasznie lubiłam to oglądać i znam to już na pamięć xD Jeśli są tu jacyś wielbiciele bajek, to polecam, bo nawet zaciekawia. Historia dosyć wciągająca, są momenty śmieszne, jak i smutne, hmm... jak dla mnie nawet spoko xD polecam też pierwszą część, choć ta jest chyba lepsza ;p Edited January 3, 2016 by Tymbarkowa x3 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Jeszcze za takiego totalnego dzieciaka oglądałem obie części. Nawet książkę czytałem xd. Dobra robota Marta ;D. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 (edited) Pierwsza część Zakochanego Kundla lepsza strasznie lubiłam strasznie daje znaczenie negatywne. "Bardzo" lepiej by tu pasowało PS: Like dam jak odnowię limit Edited April 15, 2015 by S}{aDoW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Pewnie kiedyś jako dzieciak widziałem tą bajkę, ale już nie pamiętam ;] co do recki to pro jak zawsze +like Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts