dzika ryba 982 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 elo proponuję dodać do działu gier 'zakładkę' World Of Warcraft myślę, że dział nie będzie stał całkiem pusty, a może znajdzie się ktoś, kto również się interesuje tą grą, bo jest kozacka xD jak myślicie? dosyć popularna gra, można byłoby pogadać o globalu/priwach itd. ulubione rasy/profesje, ciekawostki o grze, zapraszanie do wspólnej gry... ;p 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jeśli będą osoby udzielające się w dziale to czemu nie xd Sam chcę teraz zagrać w WOW'a więc jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 a nie lepiej zmienić to na dział "Blizzard" coś takiego ? Twórców tej gry i tam by były jeszcze np Heroes Of The Storm,Hearthstone,World of warcraft i może wtedy dział nie będzie aż taki pusty a tak osobno to myślę że będzie stał 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) @Mako Jak chcesz zagrać to dawaj z nami na takiego fajnego priwa xd @James Może być i coś takiego xd Chciałabym po prostu zobaczyć dział, gdzie mogę wrzucać różne rzeczy dotyczące wow'a A jak będzie się nazywał / Jakie inne gry będą tam omawiane itd - to mnie nie interesuje xD Niby mogę wrzucać do Inne gry, ale sama gra wow jak i te które James wymienił, są dosyć popularne i chyba nie zaszkodzi dodać dział xd @down A metin to co? Wow jest jeszcze bardziej popularną grą i moim zdaniem bardziej wartą uwagi xd Co was to boli, że będzie dział wow'a xdddd Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Mashiro * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Właśnie, jest dział "inne gry" tak więc jestem na nie, bo w końcu jest to forum gier counter strike a nie innych MMORPG nawet jeśli są one też sławne, zaraz przyjdzie komuś do głowy napisać propozycję o dodanie działów dotyczących innych gier takich jak Aion MU-Online itp... a co za dużo to nie zdrowo ;] jestem na nie jednym słowem. #edit no.1 @Mashiro * Metin - pomimo tego, że ta gra jest słaba, to budzi bardzo duże zainteresowanie wśród graczy csc co potwierdza aktywność w tym dziale, to samo tyczy się LoL'a tak więc powstały te subfora, ale z WoW'em byłoby tak jak z subforum Kuchnia czyli chwilowa zajawka 3 - 5 osób a potem przez 2 miesiące pusto... stąd też nauczony doświadczeniem jestem na nie, bo tak samo byłoby z subforum WoW'a. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Jestem za stworzeniem ''Blizzard''. Pododawał bym kilka ciekawych produkcji od nich. Między innymi Hearthstone . Jeśli ktoś z gejmerów się zajmie tym działem porządnie to czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 sam grywam w wowa i jestem na tak Ci co nie grali to polecam Bistaa gierka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Popieram mashiro ale nie mam tez nic przeciwko stworzeniu dzialu dla giganta ktorym jest blizzard jest wiele produkcji ktore maja miliony fanow dla przykladu : Starcraft, Heroes of the strom, Heartstone jak i sam World Of Warcraft ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Czemu nie . Blizzard posiada wiele ciekawych produkcji taki dzial nie bylby zly. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywa 12 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Jestem na tak -Napewno są tu gracze którzy grają w world of warcraft i chcą poradniki pisać itp Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Grzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Up. Nie chodzi o WOT tylko o world of warcraft. Ja również jestem za jest to popularna gra i mamy tutaj graczy wowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 w sumie to mozna stworzyc taki dzial xd Ale zeby nie bylo ze przez kilka dni bedzie sie cos pojawialo a potem pustki bedą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Tylko że reszta działów stoi pusta, więc po co dodawać kolejny który będzie trzymał się może z 2-3 tygodnie?Ile osób by się w to angażowało? 3-4? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja w ten cały dział bym się zaangażował. Postarałbym go się rozkręcić lecz potrzebuje kogoś do pomocy. @Rozmawiałem z Mashiro i z chęcią mi pomoże. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dwie osoby i będzie tak jak z innymi działami jak np: GTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ja z góry się określam, że w tym dziale nie będę się udzielał na pewno, ponieważ nie gram w to i się tym nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 9 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Dla mnie to za mało, w GTA też niektórzy mieli się wypowiadać, a po miesiącu to olali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 9 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi