MaZeQ 71 Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Może to nie skin,ale jak tylko wbiłem na uproszczony i jedna mapa i mam jąą ,już glock żywiołak FT z naklejką Fnatic katowice 2015 kupione za nią 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malcio 167 Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Mi tez ja dropło na turniejówce juz mam za nia M4a1 Jasne wody lekko uzywana,five seven startrak miejskie ryzyko nową,i tec ze startrakiem xD i jeszcze blue laminate ak lekko uzywaną sie nie chwaląc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak zainteresowania tematem Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts