Feminizowana Ganja Mafia 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 1.Twój Nick: |ABU| 2.Nick admina/gracza który zawinił: Tymbrakowa 3.Admin/Gracz : 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 7.Opis sytuacji : Niestety, na tym serverze prawa głosu przez mikrofon kobiety nie posiadają, więc zamknij pysk i nie jęcz na tym mikrofonie.(§5.5. Zakaz używania mikrofonu dla osób, które nie ukończyły mutacji głosu [1. Ostrzeżenie. 2. Kick. 3. Ban na 5 minut – 1 godzinę]) chyba że masz mutacje głosu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error 404 7 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Niestety, na tym serverze prawa głosu przez mikrofon kobiety nie posiadajązacytuj pkt regulaminu który o tym mówi. a tak BTW kobiety nie przechodzą mutacji więc zamknij pysk i nie jeczmi to nie przeszkadza kiedy dziewczyny "jęczą" xD A jesli tobie to tak bardzo przeszkadza jest opcja mute Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez error 404 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Hmm nie wiem jak to jest dokładnie. Według mnie dziewczyna powinna mieć prawo "głosu" na serwerze - mi to nie przeszkadza. Zastosowanie się do wzoru oznacza uzupełnienie wszystkich pkt, nie tylko wklejenie go. Jeżeli posługujesz się regulaminem, za te wyrażenie "więc zamknij pysk i nie jęcz" powinien być WARN ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachuuu 40 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Chyba tylko Ty masz jakieś zastrzeżenia co do używania przez Kinge mikrofonu. Wydaje mi się, że wylewasz tylko swoją frustrację za otrzymanego bana, którego dostałeś i tak na krótko. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 ja bym ci już dał bana na tydzień lub perma za obrazę kobiety szkoda że już nie mam admina, wyzywałeś ją na mikrofonie i teraz na forum więc ban powinien zostać przedłużony na minimum tydzień. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 hahahahahahahahahahahahahahahahahahah W tym momencie się skompromitowałeś człowieku Będziesz się teraz mścił za bana na godzinę, który dostałeś za wyzywanie mnie?;c uhh będę płakać - wyczuj ten sarkazm Skarbie Btw od kiedy kobieta przechodzi mutacje? W podstawówce jesteś i biologi nie masz?;c Przykre ;c A jak chcesz pisać na mnie skarge to weź się wysil bo to co napisałeś pokazało tylko Twoje szczeniackie zachowanie a nie wine z mojej strony 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Averox 15 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Dostałeś kick za stanie na respie tt powyżej 30 sec. Wcześniej dostałeś kilka ostrzeżeń. Nagle wchodzisz na serwer i mnie obrażasz. Za to dostałeś bana na 1h od Kingi. Gratuluje powodu skargi. Ewidentna zemsta. Adminki naszego serwera są bardzo lubiane na serwerze i nikomu nie przeszkadza ich głos a wręcz przeciwnie miło jest je usłyszeć. Skarga bezpodstawna ponieważ nie zgadza się z regulaminem. Pozdrawiam Averox PS. popieram propozycje Gruffiego. Decyzja należy do opiekuna Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Averox 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 po 1. Kobieta przychodzi mutację od kiedy ? z tego co pamiętam to w szkole nie uczyli chyba że chodzisz/chodziłeś do jakiejś specjalnej to może po 2. nikomu nie przeszkadza jej głos tylko tobie więc nwm o co się sapiesz nie pasuje to zmień serwer proste 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Boże chłopie... Jak byś nie zauważył to jest Kobieta, a od kiedy płeć piękna przechodzi mutację?!!! Nie wiem czy ty myślisz, bądź przypadkiem przy ostatnim " posiedzeniu w ubikacji" no po prostu wysrałeś mózg... Ja bym na miejscu administracji wyłoił przyzwoitego bana Jednym słowem: dno dna. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Warn. Jeżeli Ci przeszkadza "jęczenie" kobiety to chyba coś z Tobą facet jest nie tak. Nie skomentuje tej skargi. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi