ruperd 103 Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Nick:rupen ^.^Link do SS:---Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'AB' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:543534' [AMXBans] Twoje IP: '83.7.155.166' [AMXBans] ======================================= Serwer:deathrunLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=173087 No więc dostałem bana za skracanie na 3h xd i mi się nie chciało czekać. To poprosiłem brata o zamianę SteamID i dostałem banika za AB Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Banik słuszny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts