Dajus 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Dlaczego nie mogę wysłać wiadomości Do -_- oraz Dawidka ? Wiadomości zapisują się w folderze "Do Wysłania" Chciałem zakupić konto premium, posiadam już kod ale niestety nie mam go jak wysłać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Wchodzisz na profil ktoregos z nich dajesz pw piszesz i wpisujesz tresc temat i wysylasz to wszystko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~fl0w 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Wiadomości zapisują się najpierw w folderze "Do Wysłania" a gdy już ktoś ją przeczyta przechodzi ona do "Wysłane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajus 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Dzięki wielkie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 albo masz zapełnioną skrzynkę wysłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 6 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Stare Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi