Dajus 0 Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Dlaczego nie mogę wysłać wiadomości Do -_- oraz Dawidka ? Wiadomości zapisują się w folderze "Do Wysłania" Chciałem zakupić konto premium, posiadam już kod ale niestety nie mam go jak wysłać . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfk. 0 Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Wchodzisz na profil ktoregos z nich dajesz pw piszesz i wpisujesz tresc temat i wysylasz to wszystko.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~fl0w 0 Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Wiadomości zapisują się najpierw w folderze "Do Wysłania" a gdy już ktoś ją przeczyta przechodzi ona do "Wysłane". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajus 0 Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Dzięki wielkie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sS 0 Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 albo masz zapełnioną skrzynkę wysłane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,881 Posted September 6, 2015 Root Share Posted September 6, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Stare Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts