Wonsky 220 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 1. Nick:aktywnY.!? 2. Imię:Paweł 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/aktywnY.!%3F/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem spokojnym pomocnym człowiekiem. Często widzę że jak admin wyjdzie wszyscy skracają oraz nie mają umiarkowania w kulturze osobistej. Najczęściej to się zdarza w godzinach północnych kiedy praktycznie nie ma żadnego admina. Dlatego chciałbym spróbować swoich sił na stanowisku Admina 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?,4 godziny 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):15,18 a weekendy to 12,15 i 20, 23 12. Staż w grze counter strike 1.6 Z 4,5 lat będzie 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Neutral, +Minutes Played: 2680 -wiek -aktywność +3/4 dziennie . Dziwi mnie tylko to że grasz 5 lat i nie miałeś nigdy admina. No i 15 lat 5 min gry ... coś tu kręcisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetka 12 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jestem na Tak +Kultularny ale tylko na serwerze i forum. +Znam go osobiście nadawał by sie. +aktywny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quzevsky 2 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Na NIE. -Rzadko gra. -Nie aktywny. -Lami. -Nie ogarnia. -Lize dupe Adminą. Tyle w temacie, pozdro ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Na NIE. -Rzadko gra. -Nie aktywny. -Lami. -Nie ogarnia. -Lize dupe Adminą. Tyle w temacie, pozdro ;] "Adminą" Jeżeli już to adminom . "Lami" W adminowaniu na deathrunie nie liczy się to jak kto robi bh tylko to czy zna regulamin i nie udpuszcza nikomu bana. Znam Cię aktywny jeszcze za mojej kadencji i wydawałeś się spokojny. Nie rzucałeś mi się w oczy jakimiś wulgami czy coś takiego. Ogólnie gt jest w miare. Nie byłeś nigdy adminem ale kiedyś musisz spróbować. Mimo, że BARDZO rzadko gram już na dr to można powiedzieć, że nadajesz się na to stanowisko. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdE 24 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jestem za okresem próbnym +Często cię widzę na serwerze +Jesteś kulturalny +Ludzie cię znają -Podciągnij aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesLaw ;p 5 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Na Nie. Brak steam, slabe amxx*, i pierwszy raz admin ? Zero praktyki jak nie byles. Mimo tego mozna dac mu okres probny :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eNeN! 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jestem na tak + często na serwie + kultularny - mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eNeN! 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jestem na tak + często na serwie + kultularny - mała aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Na nie poczytaj sobie jeszcze kilka razy regulamin bo nie dawno złamałeś 2 razy ten sam punkt regulaminu "skracałeś" i nadrób aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Na nie poczytaj sobie jeszcze kilka razy regulamin bo nie dawno złamałeś 2 razy ten sam punkt regulaminu "skracałeś" i nadrób aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Na nie: -Słaba aktywność na forum -Nie jesteś często miły do niektórych adminów :_: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 hmm AktywnY.!? Jestem za okresem próbnym: +składka +mikrofon +ogarnięty +aktywność na serwie -aktywność na forum -nie byłeś adminem :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 składka +mikro +aktywność na serwerze +zgłaszasz na u@ +aktywność na forum - brak doświadczenia - Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jestem na Tak : jesteś ogarnięty i można z Tobą pożartować i fajnie spędzić czas na serwerze mikrofon + składka + amx jest proste więc nie widzę problemu każdemu należy się szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avenger70 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Na Tak + Aktywny na serwie + Potrafi spokojnie rozwiązywać spory na czacie i mikrofonie + ogarnięty +Nie liże tgz "dupy" +Dobre stosunki z adminami +Często daje się najnowszym graczom +Kulturalny -Mała aktywnośc na forum -Brak stażu co nieoznacza że niemożesz spróbować Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Jeszcze jak ja częściej grałem to byłeś okej:>. Jesteś aktywny, spokojny oraz kulturalny . Zgłoś się do mnie na PW dostaniesz okres próbny 3 dni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi