ShaD 2 254 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick: S}{aDoWPowód: Przygotowania do matury.Czas nieobecności: 18.04 - nawet 25.05 (koniec matur).Coś od siebie: Oczywiście nigdzie nie wyjeżdżam czy też "Was" nie opuszczam. Moja aktywność na forum/steam/serwerze będzie po prostu w znaczącym stopniu ograniczona z powodu bardzo szybko nadchodzącego egzaminu maturalnego. Czy moja nieobecność się przedłuży? Z całą pewnością, przez czerwcowy egzamin zawodowy, ale o tym innym razem. Na FFA: - wszystkie pluginy działają prawidłowo - wszystkie zaproponowane modele zostały zamienione - aktualnie nie widzę potrzeby jakichkolwiek zmian Teraz Kitol zauważysz, że jesteś potrzebny :) Pzdr. PS: Dlaczego we wzorze nie ma polskich znaków :? (tutaj - sam je dodawałem) Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Powodzenia na maturze, zdaj jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zyczę dobrych %%%% XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 powodzenia Shad i zdaj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi