ShaD 2,255 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 (edited) Nick: S}{aDoWPowód: Przygotowania do matury.Czas nieobecności: 18.04 - nawet 25.05 (koniec matur).Coś od siebie: Oczywiście nigdzie nie wyjeżdżam czy też "Was" nie opuszczam. Moja aktywność na forum/steam/serwerze będzie po prostu w znaczącym stopniu ograniczona z powodu bardzo szybko nadchodzącego egzaminu maturalnego. Czy moja nieobecność się przedłuży? Z całą pewnością, przez czerwcowy egzamin zawodowy, ale o tym innym razem. Na FFA: - wszystkie pluginy działają prawidłowo - wszystkie zaproponowane modele zostały zamienione - aktualnie nie widzę potrzeby jakichkolwiek zmian Teraz Kitol zauważysz, że jesteś potrzebny :) Pzdr. PS: Dlaczego we wzorze nie ma polskich znaków :? (tutaj - sam je dodawałem) Edited April 17, 2015 by S}{aDoW Link to comment Share on other sites More sharing options...
SANEPID :D 176 Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Powodzenia na maturze, zdaj jak najlepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Zyczę dobrych %%%% XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 powodzenia Shad i zdaj xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 984 Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts