Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nick : Evviva L'arte Data Zdarzenia : 18 kwietnia 15r. Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge:FekelOpis Sytuacji : Otrzymałem warna z powodem "spamowanie" za ten wpis w jego status Co do tego error'a to http://imgur.com/iDGW7ni O treści "1. Zabronione jest umieszczanie na forum postów, które zawierają jakiekolwiek treści lub materiały niezgodne z obowiązującym prawem RP, a w szczególności obraźliwe, wulgarne, obsceniczne, oszczercze, nienawistne, zawierające groźby, nieetyczne, obrażające czyjeś uczucia, godzące w czyjąś własność. Wpis w moim statusie." Dowod: Nie jestem autorem tego dzieła tylko potwierdziłem słowa kogoś innego, sam Fakel nie napisał mi lub nie dał mi jasno do zrozumienia, że treść tego zdjęcia w jakiś sposób godzi w jego uczucia czy też przekonania, tylko ze zwyczajnej złości dał mi warna, uważam, że warna otrzymałem niesłusznie i proszę o jego zdjęcie bez konsekwencji dla Fekel'a. P.s sam Fekel gorzej zachowuję się na ts'ie [wiemy o co chodzi ] Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Ostrzegałem, niejednokrotnie. To, że nie Ty jesteś autorem tego, to mnie to nie interesuje. Ty to udostępniłeś na forum, a nie autor. Jasno powiedziałem, że sobie nie życzę tego. 1. Zabronione jest umieszczanie na forum postów, które zawierają jakiekolwiek treści lub materiały niezgodne z obowiązującym prawem RP, a w szczególności obraźliwe, wulgarne, obsceniczne, oszczercze, nienawistne, zawierające groźby, nieetyczne, obrażające czyjeś uczucia, godzące w czyjąś własność. Punkt z regulaminu wszystko wyjaśnia. P.s sam Fekel gorzej zachowuję się na ts'ie [wiemy o co chodzi Co ma TS do forum, bo nie rozumiem? Poza tym, do Ciebie nic nie mówiłem, a jeśli Ci chodzi o rozmowę moją z rybakiem to było dla żartu ( W sumie jak większośc naszych takich rozmów ) Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) @up Kiedy mnie ostrzegałeś, że dasz mi warna za to hm? rzucając mięsem na ts'ie [czyt. wyzywając się z kimś innym]? Bo nie wiem, bynajmniej nie otrzymałem żadnej wiadomości czy też na PW czy na SB w której oznajmiałeś mi, że treść tego zabawnego obrazka godzi w twoje uczucia czy też przekonania! To jest takie ostrzeżenie z cyklu "warn z dupy", bo ktoś ci dosrał i masz ból dupki. Jeżeli ostrzegałeś mnie to udowodnij to! Bo ja takiego ostrzeżenia informującego moją osobę o tym żebym tego obrazka nie udostępniał nie otrzymałem stąd też moja skarga. #edit no.1 @madzia hm... dziwne, bo do tej pory ten obrazek latał tylko po ts'ie a raczej z nami na ts'ie nie siedzisz, raz czy dwa pojawił się na SB, ale tylko Rybakowi go pokazywałem, a jeśli mnie upominał to niech mi to udowodni wtedy będzie sprawa wyjaśniona! Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Sama byłam świadkiem, jak niejednokrotnie Fakel upominał cię o to. Sam go prowokowałeś i gdybym była na jego miejscu też wlepiłabym ci tego warna. Według mnie skarga niesłuszna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Skoro upominał cię oto byś przestał wrzucać na forum tego, bo on sobie tego nie życzy, to znaczy, że warna dostałeś słusznie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi