RocketAsh 58 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie wiem czy dobrze dopasowałem temat do forum ale od godziny 15 co wejdę na serwer d2 wychodzi mi błąd "wyrzucono cię z sesji", zrestartowałem steam, cs'a, wszystko i nie mam już pomysłów HELP :co_jest: :co_jest: :co_jest: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Sloty lub ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tak jak napisał wyżej Kardzio. Oznacza to, że masz bana lub serwer jest pełny. Pozdrawiam, Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie widziałem żeby twój nick był zbanowany, więc najprawdopodobniej problem "Wyrzucono cię z sesji" jest spowodowany zajętymi slotami. Jeśli problem wystąpi nawet jeśli serwer nie jest pełen pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi