Makaveli. 2,153 Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Wiek: Będzie 18 za pół roku ;pIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 38 dni i 11 godzinDoświadczenie na podobnym stanowisku: Byłem już tu redaktorem. Dział który najbardziej ci odpowiada: Recenzje filmowe. Ale jeśli zajdzie taka potrzeba mogę opiekować się też innymi działami. Dlaczego akurat Ty?: Dobre pytanie. Tak jak napisałem wyżej byłem już redaktorem, pisałem dla was recenzje które się podobały. Interesuję się kinem. Sporo frajdy sprawia mi oglądanie filmów a później ich opisywanie. Może jakaś alternatywna kariera krytyka filmowego/recenzenta? Jestem rozpoznawalny, na forum spędzam sporo czasu. Dobra znajomość ortografii. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Dużo nowych, mam nadzieję dobrych recenzji. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Jestem na tak, bo robisz w ostatnim czasie dużo dobrych recenzji, potrafisz wyrazić swoje zdanie na temat danego filmu z ortografia u ciebie też jest ok według mnie można dać ci szansę tym bardziej, że chciałbyś zająć się innymi działami, a dział z grami czy też z wiadomościami stoi obłogiem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Oczywiście że na tak. Mako aktywna osoba która posiadała już tą ragne. Pisze niezłe recki. Na tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Aktywny na forum, był redaktorem, zawsze lubiłem czytać jego recenzje. Na tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeloneK ;) 197 Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Jestem na Tak, ponieważ byłeś już tutaj Redaktorem i na pewno sobie poradzisz. Jesteś osobą ogarniętą i aktywną 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzika ryba 982 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Najpierw minusy: Słabe podanie, wcale mnie nie przekonuje Odchodzisz > wracasz > odchodzisz > wracasz xD jakiś niezdecydowany jesteś Tak poza tym, to wszystko jest okej. Piszesz bardzo dobre recki i nie robisz błędów Na tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,951 Posted April 22, 2015 Root Share Posted April 22, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts