Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wiek: Będzie 18 za pół roku ;pIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 38 dni i 11 godzinDoświadczenie na podobnym stanowisku: Byłem już tu redaktorem. Dział który najbardziej ci odpowiada: Recenzje filmowe. Ale jeśli zajdzie taka potrzeba mogę opiekować się też innymi działami. Dlaczego akurat Ty?: Dobre pytanie. Tak jak napisałem wyżej byłem już redaktorem, pisałem dla was recenzje które się podobały. Interesuję się kinem. Sporo frajdy sprawia mi oglądanie filmów a później ich opisywanie. Może jakaś alternatywna kariera krytyka filmowego/recenzenta? Jestem rozpoznawalny, na forum spędzam sporo czasu. Dobra znajomość ortografii. Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Dużo nowych, mam nadzieję dobrych recenzji. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jestem na tak, bo robisz w ostatnim czasie dużo dobrych recenzji, potrafisz wyrazić swoje zdanie na temat danego filmu z ortografia u ciebie też jest ok według mnie można dać ci szansę tym bardziej, że chciałbyś zająć się innymi działami, a dział z grami czy też z wiadomościami stoi obłogiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Oczywiście że na tak. Mako aktywna osoba która posiadała już tą ragne. Pisze niezłe recki. Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Aktywny na forum, był redaktorem, zawsze lubiłem czytać jego recenzje. Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jestem na Tak, ponieważ byłeś już tutaj Redaktorem i na pewno sobie poradzisz. Jesteś osobą ogarniętą i aktywną 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Najpierw minusy: Słabe podanie, wcale mnie nie przekonuje Odchodzisz > wracasz > odchodzisz > wracasz xD jakiś niezdecydowany jesteś Tak poza tym, to wszystko jest okej. Piszesz bardzo dobre recki i nie robisz błędów Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi