CzesLaw ;p 5 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Czesc Posiadam serwer na pukawce. Mod : serwer turniejowy Slotow : dwadziescia Oddam go sieci lub w dobre rece prosze pisac w temacie . Mozemy zrobic trniej jakis od razu ;p Pozdrsawiam. Za bledy sory, ale pisze z telefonu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Powiększyć liczbę slotów i byłby serwer deathmatch (o ile serwer 1.6). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzesLaw ;p 5 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 ta A moze ktos pomogl by zrobic JailBreak'a ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 jailbreak odpada. Kiedyś był popularny ale teraz już nie jak shadow mówi można zrobić deathmatcha bo ich jest mało a ludzie na nich grają 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Szczerze powiem że dla jakiegoś dobrego Jailbreak'a to wrócił bym jeszcze do 1.6 i troche się pobawił. Ale nie wiem czy jest sens,bo tak jak James napisał,Jaile są co raz mniej popularne więc może faktycznie lepiej było by zrobić DM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error 404 7 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 a może zrobić TeamPlay elit only steam z wlaczonym ff i mapami esl. cs 1.6 serwer zdobył by szybko popularnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) a może zrobić TeamPlay elit only steam z wlaczonym ff i mapami esl. cs 1.6 serwer zdobył by szybko popularnosc. Serwery TP słabo się trzymają to zły pomysł, natomiast serwer DM jest bardzo dobrym pomysłem od długiego czasu mówię, że powinien na classicu taki serwer powstać, bo jak Hames wyżej nadmienił jest ich stosunkowo mało oraz dużo ludzi na nich gra [sam bym na takim pograł o ile byłby dobrze zbudowany] jestem za deathmatchem tylko 25 slotów + 1 hidden dla admina. O ile istnieje taka możliwość. DeathMatch + gungame/mod pomogę w stworzeniu ;] Polać mu za dobry pomyśl :pije: :pije: Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Tak z DM to by bbył świetny pomysł można dodać i myślę że sporo osób by na nim grało ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 DeathMatch + gungame/mod pomogę w stworzeniu ;] 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jaile straciły już na swojej wartości. Ja dawno już mówiłem że przydałby się serwer DD2+DM. Takich serwerów jest niewiele ale cieszą się ogromną popularnością. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Wątpię, że -_- się zgodzi, było mówione, że kolejnych serwerów nie będzie Paintball miałbyc ostatnim serwerem 1.6 ( 10 serwerem ) Oprócz tego, w dzisiejszych czasach serwer 1.6 bez porządnej reklamy nie ma szans by się wybic. Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Fakel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Pisałem, że nie będzie już serwerów cs 1.6 chyba że zapłacicie kolejne kilkaset złotych za reklamę. Inne serwery nie stoja pełne, a tworzenie nowego to kolejne koszty reklamy, więc odpada w 100%. Nie zamierzam się pchać w nowe serwery do gry która umiera, gdzie potrzeba masy kasy by je rozkręcić, tylko po to by za pół roku do roku usunąć połowę z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi