SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 1. Nick: SzeregowiecPL 2. Imię: Paweł 3. Wiek: Jeszcze 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): Hm.. Nie wiem jak się ocenić? Komendy itd znam. 7/10? 5. Mikrofon (tak/nie): Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe***: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/239835 8. Parę słow o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym zostać administratorem ze względu na to, że będę częściej grał teraz na tym serwerze, gram w dość nietypowych godzinach np 2-5 rano, 7-10 rano. Dopiero od niedawna stoi ten serwer więc nie powiem, że nie widuje często adminów, ale o takiej porze nie każdy jest dostępny. Szczerze powiedziawszy to do podania skłoniło mnie to, że właśnie grałem o takiej nie typowej godzinie na serwerze i niestety trafił się pan mierzący przez ściany. 9. Steam_ID: STEAM_0:0:27780779 10. Ile czasu możesz poświęcic na serwerze: Mogę poświęcić czas w dniach roboczych czasami porannymi godzinami jak pisałem, i od 16/17 różnie od 1 h do kilku godzin. + weekendy dość sporo. Nie będę pisał, że jestem dostępny nie wiadomo ile i, że cały weekend mogę poświęć na serwer, ponieważ sam nie zdzierżę gry w csa non stop 10 godzin. 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Pn-Pt mogą być to godziny poranne i na pewno po 16/17. Weekendy często późno w nocy / wieczorami ~17 - 22. 12. Staż w Counter-Strike Global Offensiv: Od istnienia zamkniętej bety. 13. Czy posiadałes juz admina? (nie podajemy linków): Tak MOJA UWAGA: Nie posiadam jak w wymaganiu "25 godzin spędzonych na serwerze " bo nie wiem co aż tyle godzin bym tam robił. Na serwerze mam aktualnie w 1,5 dnia 9 godzin i 15 minut i już wbiłem top1 więc 25 godzin na obecną chwilę nie mam jak po prostu zrobić. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 + 1. Ukończone 16 lat - 2. 25 godzin spędzonych na serwerze + 3. Przynajmniej 10 sensownych postów + 4. Wymagane jest posiadanie mikrofonu + 5. Czyste konto nie posiadających warnów + 6. Składka + 7. Znajomość zasad panujących na serwerze Odnośnie 25 godzin ~ Serwer jest nowy dlatego uważam, że w tej sytuacji jest ten punkt mało ważny. Dodatkowo jak sam napisałeś grasz o "nietypowych" godzinach gdzie rzadko kiedy inni admini o tej porze są dostępni dlatego tym bardziej jestem na TAK. Poza tym odnośnie samej twojej osoby dużo nie trzeba mówić - jesteś miły, można pogadać, pograć, pośmiać. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Pozdrawiam, Besiałke 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Tobie się nie da dać na nie Wczoraj wchodziłam na zawołanie gracza,bo ktoś szalał na mikro -byłeś online Wbijam później -byłeś online xD Jesteś ogarnięty, dobrze grasz i nic ci problemów nie sprawi na pewno xd Takkkkkk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Na tak, nie masz godzin, ale potrzebni sa admini. Jestes ogarnięty i posiadasz duze doswiadczenie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jestem na TAK. Doświadczenie masz to napewno rozpoznasz skilla od czitera, często grasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 + Wiek + Doświadczenie w csgo + Doświadczenie jako admin + Znajomość SM Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Tak Grałem z nim parę razy na serwerze , bezkonfliktowy , nie spina,ogarnia grę. +wiek +posty +doświadczenie w grze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Duze brawa za postawe na forum (najaktywniejszy jesli chodzi o csgo). Serwer jest nowy przyda sie admin ktory troche poogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jestem na tak + serwer jest nowy więc admini się przydadzą + Wymagania + Doświadczony i ogarnięty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi