Bleteczka 10 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 1. Nick: Ble[T]eczK'a -*_ SkiStr3akK 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx (0/10): 7,8/10 5. Mikrofon (Tak/Nie): Oczywiście jest. 6. Składka (Tak/Nie): Zakupie vipa sms'em ale dopiero za 10-12 dni (nowy tel i oprany). 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/Ble%5BT%5DeczK%27a%20-*_%20SkiStr3akK/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Zacznijmy od tego że jednego wymagania nie spełniam.. oczywiście chodzi tu o godzinki - kilka brakuje. Administracja, jednak pilnie szuka kolejnych adminów. Z tego co polaczek mówił - Kitol zgodził się na podanko.Jeżeli uczęszczasz na serwerze co dziennie na pewno razem graliśmy widać to po GT codziennej gry. Na forum jak najbardziej staram się udzielać, podania, gry, zabawy - myślę że dałem się poznać. Chcę pomóc swoją osobą w poprawnym rozwijaniu się tego serwera. Lubię łapać czitów na serwerze, wrzucałem kilka demek na forum (100% zbanowanych) - z miejsca dziękuję UBT(głównie Natalia) za szybkie rozpatrzenie zgłoszeń. Staram się pomagać wszystkim graczom, myślę że mam dobry kontakt zarówno z administracją jak i z społecznością graczy. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: Tak posiadam, STEAM_0:0:1050634 . 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W zależności od dnia 1-4h . 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): Często gram w godzinkach porannych i to na pewno jest duży +. Oczywiście popołudniu i wieczorem również. 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 5-6 latek. 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Posiadałem admina na niezliczonej ilości serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jestem za okresem próbnym. Popraw godziny niby 10, a tyle znaczy. I szczerze ? Ja z Tobą nie porozmawiałem nawet chwile, więc Cie za bardzo nie znam (nie wiem, z 2-3 zdania zamieniliśmy), ale po tych zgłoszeniach wiem, że będziesz dobrym adminem, jednak adminowanie to nie tylko banowanie za czity (nie mam pojęcia czemu ludzie piszą w podaniach " lubię łapać czitów" "cziterów jest dużo, adminów nie ma"), ale kultury też pewnie będziesz potrafił dotrzymać. Wymagania w większości spełniasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Jestem za okresem próbnym - godzinki + aktywny + brakuje adminów + trochę Cię znam z ts i parę minutek z FFA i sądzę, że jesteś ogarnięty @Polaczek heheh xD Już edytowałem posta minutę po twojej edycji xD Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Jestem na tak, sam zaproponowałem mu napisanie podania, ponieważ uważam, że byłby dobrym adminem u nas na serwerze. Brakuje mu tylko godzin, ale szybko je nadrobi. Często widuję go grającego z rana. @James Sorry, ale widuję go ostatnio częściej niż Ciebie Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez polaczekkkkkkkkkk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Wiek + Steam + Znajomość AMX + Składka - Brak Wymagana ilość godzin - Brak Jesteś aktywny to fakt ale brakuje Ci 10h na serwerze, to jest dużo. Ja jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Yep stanowczo na tak. Jesteś bardzo ogarniętym graczem, nie ma z Tobą problemów. Nadrób godziny i bd git aaa i nie nabijaj godzin na spect ;> 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jestem za okresem próbnym: Aktywność- Steam+ Wiek+ Amx+ Zgłasza cziterów+ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistolejro 19 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 na tak, amx, dosyć często gra, składka jak dojdzie jeszcze lepiej, wiek na plus, i oczywiście zgłoszenia cziterów dobrze świadczą o umiejętności poznawania czitów. Godziny szybko nabijesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachuuu 40 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Na tak. Chociaż ostatnio z braku czasu gram rzadziej, to Ciebie zawsze widzę Wiek, steam na plus. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Również na tak, aktywny, znajomość amx, wiek. Przyda się kolejna para oczu do łapania cziterów i pilnowania porządku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi