CSI HARD BASS 7 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 1. Nick: CSI |HARD| |BASS| 2. Imię: Adrian 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miłym graczem z poczuciem humoru dlaczego ja mam być adminem? Proste pytanie, dlatego,że jest duża ilość graczy grających na wspomagaczach (aim,wh), ja jestem w stanie zapobiec takim graczą. I jest mało adminów na serwerze i cziterzy robią co chcą na serwerze 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-5h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze : 15 - 22 . weekendy : 12-24 12. Staż w grze counter strike 1.6: 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) : Byłem na wielu serwerowniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jestem na tak miał już admina stracił go przez własny błąd. Nadaje się na tą pozycję ogarnięt, zna regulamin, aktywność, wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jestem za ogarnięty miły był już adminem, lecz stracił przez swój błąd, a moglby wesprzec nasze grono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja jestem na NIE 1) miał admina ale go stracił 2) za grosz kultury 3) zgłasza ludzi na u@ a potem ma pretensje o to iż dostali oni bana 4) gdy jest kilku adminów ma pretensję tylko do mnie iż nie spełniam jego "próśb" 5) podadnie jak każde inne "jest dużo ludzi grających na czitach, mało adminów" (adminów jest wystarczająco i prawie zawsze jest jakiś) postarałbyś się napisać coś bardziej oryginalnego Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Emin3m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) GT nieco się poprawiło, jest lepsze niż w ostatnim Twoim podaniu.Żadnych zastrzeżeń nie mam prócz Twojej gry.Nie byłeś adminem na "wielu serwerowniach", tylko na "wielu sieciach" to tworzy wielką różnicę.Coś tam niby grasz, ale wydaje mi się, że w 10 punkcie kłamiesz, edytuj i napisz ile naprawdę jesteś w stanie zagrać dziennie.Na razie nikt tego nie sprawdza zbytnio ale dojdzie opiekun to weźmie serwer w garść.Masz tak, ale staraj się grać więcej i częściej. Powodzenia. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Jinner Concury` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Odrób warna, masz czas do wieczora. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakrator 3 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Fajnie że masz mikrofon ale go nie używasz Często gra Szkoda że bez steam, powinno to być wymagane w podaniach :/ Jestem na tak bo potrzeba nam adminów (jest ich coraz więcej, mianujcie kogoś opiekunem bo harmider będzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Kolega ma warna, więc odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi