Daniel.! 793 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jak widać spadła moja aktywność i nie chce mi się w nic grać. Tak więc i na mnie przyszedł czas. Spędziłem tu dużo czasu. Majówka za pasem, koniec roku tak samo, oceny trzeba poprawiać a w wakacje pracować i chyba jest to odpowiedni moment na pożegnanie się. Jak ktoś będzie w Lublinie to zapraszam na piwko Koniec z grami (chyba ) Chciałbym podziękować wszystkim za danie mi szansy To były udane 2 lata. ;-) Chciałbym pozdrowić (długa ta lista :v): - Madzia - moja wirtualna żona - Pulina - dzięki za referaty z biologii - Siwy - z Tobą to mam jeszcze do pogadania - Darkeł - śmieszek mój xD - Dzika Ryba - myślę, że jeszcze pogramy na gg - Magik - dziękuję Ci za nauczenie mnie adminowania, gdyby nie Ty to bym nic nie umiał. Ahh granie na DR z naszą ekipą - Ohiw (dla kumatych) - internetowy spinacz myślę, że jeszcze sobie pogadamy na ts kiedyś ;d - Damian? - wymiany z Tobą to czysta przyjemność. Powodzenie Ci dużo życzę - Bezi - nasze wyzywanie to było coś - Neff - jedna z niewielu osób z którymi się nieźle dogadywałem - Sprajt - możesz mnie jeszcze boostować xd - rewox - dzięki za wspólne meczyki - Jamesov - myślę, że kontakt nam się nie urwie parówo - Fakel - Ciebie to chyba nie muszę opisywać - Krypton - pamiętasz ja z muchą siedzieliśmy? Była beka - Karol - żeby ta sieć była jak najdłużej - Rybak - dzięki za pomoc przy windowsie - Triplen - nasze granie na DR się działo - Ilona - nie zapomniałem o naszej umowie wrrrr - Natalia - Twój śmiech jest zajebisty xD - Papku - Ty zjarańcu - Hames - sorry za te poke'i :v - Jelon - Ty lizodupie XD - Shanell - miałaś mi coś narysować, pamiętasz? - Jay - w matmie masz mi pomóc - Jaskier - z Tobą to się nie żegnam - Porczop - 3lu - Misza - Oski kokoski ;d - soot - mały - WilkuZmC - Pebble - Omega - Pralka/Ojec - Gimbus Gemciu - Mazowiecki Marcin - Ciapaty Oraz wszystkich forumowiczów jak i ts'owiczów:P Wiem na 100%, że kogoś nie pozdrowiłem ale wybaczcie.Trudno spamiętać wszystkich. Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego. Trzymajcie się ))) Małe zdjęcie z którego jestem dumny xD 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 NO NIE DANIEEEL Powodzenia i wpadaj czasami 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Guru odchodzi, ale dupa normalnie fajnie było mi ciebie poznać trzymaj się i powodzenia w życiu [wpadnij czasami na ts'a, albo forum ]. Miałeś kiedyś tyle rang? łoo nieźle nawet nie wiedziałem, wielki szacun dla ciebie, do zobaczenia . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 3maj się i następnym razem wygram w te warcaby xD nie masz szans człowieku Powodzenia w szkole i do zoba na gg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ostatnio co raz częściej czytam te pożegnania. Powodzenia, trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Żegnaj oby ci w życiu dobrze się powodziło i żebyś w przyszłości wrócił na CSC Żegnaj 3maj się XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Trzymaj się wariacie i powodzenia Mordo wpadnę tam kiedyś ze Sprajtem do Lublina Do zobaczenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 mordo powodzenia w życiu xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 DZIEKI XD Oczywiśćie życzę Ci jak najlepiej i niech los Ci zawsze sprzyja. 3maj sie!!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Kim ty jesteś? XD Nie, tak serio szkoda że odchodzisz XD Spamerze ty xD Większego spamera niż ty nie widziałem xD i wybaczam że te poki xD. Wróć do nasz kiedyś xd i 3maj się i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzięki. Powodzenia cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Haha jaka umowa xd (*no może kiedyś*) powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Siema i powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Proszę o ulicę klubu, w którym się widzimy :pije: Powodzenia wariacie Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Fakel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 3maj sie i Powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Powodzonkaa! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Kolejny mięśniak z csc odchodzi :C żegnaj prawilny sliverze XDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Powodzenia. Zegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Proszę o ulicę klubu, w którym się widzimy :pije: Powodzenia wariacie Z tym to problemu nie ma Będziesz - napisz Dziękuje za miłe słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dzięki za pozdrowienia tylko my się nie żegnamy co do rysunku napisz pw xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Lipa ;/ ale meczyk jeszcze trzeba strzelić xd Powodzenia, strzałka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 3m sie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywa 12 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Daniel mordo 3maj sie Aaa powiedz mi ile chcesz w łape żeby zostać ? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi