ERIIPE 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam, na serwerze panuje gnój jakich mało. Grają same odpały które bezczelnie strzelają przez ściany, adminów brak. Jednym słowem gnój. Ma ktoś zamiar zająć sie tym serwerem? czy macie na niego totalnie wywalone? to poszukam sobie innego miejsca do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jeżeli jest mało administratorów zawsze możesz napisać podanie i pomóc odrobinę serwerowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) To, że adminów nie ma to nie jest moja wina. TAK MAM TOTALNIE WYWALONE NA SERWER, ORGANIZUJE EVENTY, DODAJEMY NOWOŚCI, WGRYWAMY POPRAWKI, NO ALE PRZECIEŻ NIE KAŻDY POTRAFI TO DOCENIC Ja nikogo nie zmuszę do bycia adminem, mogą ludzie składac przecież podania. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Fakel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: W ten weekend zajmę się aktualnymi administratorami, będą czystki. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi