Skocz do zawartości

Aktywne Bany - szansa dla zbanowanych.

Paweł.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Tym razem zwracam się z pomysłem, który miałby na celu danie szansy graczom, którzy posiadają bana za AB [AKTYWNY BAN]  chodzi mi o to, żeby gracze, którzy otrzymali takiego bana mogli dostać JEDNORAZOWO UB jeśli wpłacą np. 11,07 zł wystarczy, że zastosują się do przykładowo takiego wzoru jaki mamy na tej stronie: http://forum.cs-classic.pl/topic/15682-szansa-dla-zbanowanych/#entry193591Oczywiście wiązałoby się to z ew.  resetem rankingu, poziomu, misji itp. 

Co sądzicie? 

• Like 4

No wiadomą rzeczą jest, że nie chodziło mi o to, Ci którzy dostali perma a potem AB za czity to ich to nie obejmuje :D. Chodzi o to, że bardzo dużo graczy poszło z naszych serwerów bo dostali np. AB [sam na ZM chociażby dałem z 30 AB podczas swojej kariery tam]. 

@Mako 

czytaj ze zrozumieniem mistrzu :D

Witam,

Od dzisiaj każda osoba która dostała bana permanentnego z powodem "Wstaw ss'y na cs-classic.pl" ma prawo starać się UB JEDNORAZOWO.

Zasada jest prosta, koszt UB to 11,07.

To kod:

Wyślij SMSa o treści: ag classic na numer 79480 za 9 PLN (11.07 PLN z VAT).

Prośby o UB możecie zgłaszać u mnie na PW, pisząc wedle tego wzoru:

NICK:
IP:
SID:
KOD:

Informuje że UB jest jednorazowe i mam prawo odmówić usunięcia bana.

Edytowane przez Evviva L'arte!

Jestem za lecz można by zwiększyć cenę do 21 zł.  Oczywiście możliwość jednorazowa 

Edytowane przez Omєga *
  • Like 1

Płacisz - masz

Ktoś posiada bana z cheat'owanie? Ktoś posiada aktywnego? -> wpłać pieniądze a wszystko zostanie umorzone.

Też jestem za, bardzo przydatne dla osób które starają się o admina.

Osoba, która otrzymała dwa razy bana będzie starać się o administratora? Ja bym takiej osoby mimo wszystko nie przyjął.

No wiadomą rzeczą jest, że nie chodziło mi o to, Ci którzy dostali perma a potem AB za czity to ich to nie obejmuje :D. Chodzi o to, że bardzo dużo graczy poszło z naszych serwerów bo dostali np. AB

A za co tego AB dostali?

Jestem za pozostaniem przy zasadzie, że osoba która mogła zgubić ss'y lub nie zdążyła ich wstawić itd itd. ma prawo do wykupienia UB - tylko w tym przypadku i wyłącznie jednorazowo jeśli posiada tylko tego, jednego bana.

Za płacenie, gdy ktoś ma AB (posiada w sumie dwa bany) jestem na nie

• Like 1

Mi nie chodzi o osoby, które czitowały... Mi chodzi o te, które mają PERMA, bo wbił np. podczas np. 7 dniowego bana itp.. 

Przecież wyżej napisałem, że ta metoda UB nie obejmowałaby osoby, które mają bana za CZITOWANIE czytajcie ze zrozumieniem zanim się wypowiecie. 

• Właściciel

Niestety nie dam UB osobom z takim banem, mogę jedyne wyczyścić listę banów z powodem "Wstaw ss" za darmo, ale tutaj musieliby się na to zgodzić wszyscy opiekunowie, tak zostaje tylko opcja zakupu UB z takim powodem.

• Like 1

Niestety nie dam UB osobom z takim banem, mogę jedyne wyczyścić listę banów z powodem "Wstaw ss" za darmo, ale tutaj musieliby się na to zgodzić wszyscy opiekunowie, tak zostaje tylko opcja zakupu UB z takim powodem.

To ewentualnie, któryś z administratorów musiałby stworzyć ankietę i w niej można by zagłosować [tylko opiekunowie serwera] czy zgadzają się na takie coś, jest szansa zrobienia czegoś takiego? 

"Tym razem zwracam się z pomysłem, który miałby na celu danie szansy graczom, którzy posiadają bana za AB [AKTYWNY BAN]  chodzi mi o to, żeby gracze, którzy otrzymali takiego bana mogli dostać JEDNORAZOWO UB"

"No wiadomą rzeczą jest, że nie chodziło mi o to, Ci którzy dostali perma a potem AB za czity to ich to nie obejmuje"

Ja przeczytałem prawidłowo i odniosłem się do tego, co faktycznie napisałeś/aś. Nie zostało sprecyzowane w Twoich postach, skąd jest ten aktywny ban oraz dlaczego ktoś go dostał. To nie ja mam nauczyć się czytać, tylko Ty pisać :)

Dopiero teraz o nim wspomniałeś/aś i sprecyzowałeś/aś :

"Mi chodzi o te, które mają PERMA, bo wbił np. podczas np. 7 dniowego bana itp.. "

To ewentualnie, któryś z administratorów musiałby stworzyć ankietę i w niej można by zagłosować [tylko opiekunowie serwera] czy zgadzają się na takie coś, jest szansa zrobienia czegoś takiego?

Powiedział Ci właściciel co może zrobić, a na co nie pozwala. O jakich ankietach mówisz?

Właściciel > Administrator > Global Moderator > Moderator > Opiekun

Często dzieje się tak, że opiekun i tak sam o tym decyduje, czy ktoś ma zostać odbanowany - wszystko zależy od sytuacji, osoby itd.

Nie da się tego przewidzieć i nie można powiedzieć stanowczego NIE, skoro sam UBteam czasem się pyta - opiekuna czy gracz ma zostać zbanowany

Dlatego Twój pomysł i tak dotyczy tego, co już jest na porządku dziennym.

Nie można tego zapisać oficjalnie: "Masz aktywnego bana, wyślij sms i wyjaśnione", bo wszystko zależy od sytuacji oraz o tym co myśli opiekun/+właściciel.

to jest tzw. "Danie drugiej szansy"

Edytowane przez S}{aDoW

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Wyjaśnione.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności