Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Tym razem zwracam się z pomysłem, który miałby na celu danie szansy graczom, którzy posiadają bana za AB [AKTYWNY BAN] chodzi mi o to, żeby gracze, którzy otrzymali takiego bana mogli dostać JEDNORAZOWO UB jeśli wpłacą np. 11,07 zł wystarczy, że zastosują się do przykładowo takiego wzoru jaki mamy na tej stronie: http://forum.cs-classic.pl/topic/15682-szansa-dla-zbanowanych/#entry193591Oczywiście wiązałoby się to z ew. resetem rankingu, poziomu, misji itp. Co sądzicie? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jestem za, tylko żeby to nie dotyczyło graczy, którzy dostali AB za czitowanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Też jestem za. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) No wiadomą rzeczą jest, że nie chodziło mi o to, Ci którzy dostali perma a potem AB za czity to ich to nie obejmuje . Chodzi o to, że bardzo dużo graczy poszło z naszych serwerów bo dostali np. AB [sam na ZM chociażby dałem z 30 AB podczas swojej kariery tam]. @Mako czytaj ze zrozumieniem mistrzu Witam, Od dzisiaj każda osoba która dostała bana permanentnego z powodem "Wstaw ss'y na cs-classic.pl" ma prawo starać się UB JEDNORAZOWO. Zasada jest prosta, koszt UB to 11,07. To kod: Wyślij SMSa o treści: ag classic na numer 79480 za 9 PLN (11.07 PLN z VAT). Prośby o UB możecie zgłaszać u mnie na PW, pisząc wedle tego wzoru: NICK:IP:SID:KOD:Informuje że UB jest jednorazowe i mam prawo odmówić usunięcia bana. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jestem na TAK. Można dać szansę, ale tylko 1 evuś dobrze napisał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Też jestem za, bardzo przydatne dla osób które starają się o admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jestem za, wielu graczy może się dzięki temu nie zniechęcić do gry oraz może to przyciągnąć nowych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Jestem za lecz można by zwiększyć cenę do 21 zł. Oczywiście możliwość jednorazowa Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Podałem 11,07 zł tylko dla przykładu, jeśli Karol się na to zgodzi to on ustali ile to będzie kosztowało ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Moim zdaniem, taka jedno razowa szansa jest okey, choć też uważam iż cena powinna być trochę wyższa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Płacisz - masz Ktoś posiada bana z cheat'owanie? Ktoś posiada aktywnego? -> wpłać pieniądze a wszystko zostanie umorzone. Też jestem za, bardzo przydatne dla osób które starają się o admina. Osoba, która otrzymała dwa razy bana będzie starać się o administratora? Ja bym takiej osoby mimo wszystko nie przyjął. No wiadomą rzeczą jest, że nie chodziło mi o to, Ci którzy dostali perma a potem AB za czity to ich to nie obejmuje . Chodzi o to, że bardzo dużo graczy poszło z naszych serwerów bo dostali np. AB A za co tego AB dostali? Jestem za pozostaniem przy zasadzie, że osoba która mogła zgubić ss'y lub nie zdążyła ich wstawić itd itd. ma prawo do wykupienia UB - tylko w tym przypadku i wyłącznie jednorazowo jeśli posiada tylko tego, jednego bana. Za płacenie, gdy ktoś ma AB (posiada w sumie dwa bany) jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Bez sensu... cziter zawsze będzie cziterem. Jak dla mnie nie powinno być miejsca dla takich osób. Jestem na wielkie NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Mi nie chodzi o osoby, które czitowały... Mi chodzi o te, które mają PERMA, bo wbił np. podczas np. 7 dniowego bana itp.. Przecież wyżej napisałem, że ta metoda UB nie obejmowałaby osoby, które mają bana za CZITOWANIE czytajcie ze zrozumieniem zanim się wypowiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Niestety nie dam UB osobom z takim banem, mogę jedyne wyczyścić listę banów z powodem "Wstaw ss" za darmo, ale tutaj musieliby się na to zgodzić wszyscy opiekunowie, tak zostaje tylko opcja zakupu UB z takim powodem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Niestety nie dam UB osobom z takim banem, mogę jedyne wyczyścić listę banów z powodem "Wstaw ss" za darmo, ale tutaj musieliby się na to zgodzić wszyscy opiekunowie, tak zostaje tylko opcja zakupu UB z takim powodem. To ewentualnie, któryś z administratorów musiałby stworzyć ankietę i w niej można by zagłosować [tylko opiekunowie serwera] czy zgadzają się na takie coś, jest szansa zrobienia czegoś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) "Tym razem zwracam się z pomysłem, który miałby na celu danie szansy graczom, którzy posiadają bana za AB [AKTYWNY BAN] chodzi mi o to, żeby gracze, którzy otrzymali takiego bana mogli dostać JEDNORAZOWO UB" "No wiadomą rzeczą jest, że nie chodziło mi o to, Ci którzy dostali perma a potem AB za czity to ich to nie obejmuje" Ja przeczytałem prawidłowo i odniosłem się do tego, co faktycznie napisałeś/aś. Nie zostało sprecyzowane w Twoich postach, skąd jest ten aktywny ban oraz dlaczego ktoś go dostał. To nie ja mam nauczyć się czytać, tylko Ty pisać Dopiero teraz o nim wspomniałeś/aś i sprecyzowałeś/aś : "Mi chodzi o te, które mają PERMA, bo wbił np. podczas np. 7 dniowego bana itp.. " To ewentualnie, któryś z administratorów musiałby stworzyć ankietę i w niej można by zagłosować [tylko opiekunowie serwera] czy zgadzają się na takie coś, jest szansa zrobienia czegoś takiego? Powiedział Ci właściciel co może zrobić, a na co nie pozwala. O jakich ankietach mówisz? Właściciel > Administrator > Global Moderator > Moderator > Opiekun Często dzieje się tak, że opiekun i tak sam o tym decyduje, czy ktoś ma zostać odbanowany - wszystko zależy od sytuacji, osoby itd. Nie da się tego przewidzieć i nie można powiedzieć stanowczego NIE, skoro sam UBteam czasem się pyta - opiekuna czy gracz ma zostać zbanowany Dlatego Twój pomysł i tak dotyczy tego, co już jest na porządku dziennym. Nie można tego zapisać oficjalnie: "Masz aktywnego bana, wyślij sms i wyjaśnione", bo wszystko zależy od sytuacji oraz o tym co myśli opiekun/+właściciel. to jest tzw. "Danie drugiej szansy" Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi