Ananasik 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Ananasik 2.Nick admina/gracza który zawinił: Izako 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: Nie wiem jak to sprawdzic 5.Data i godzina: 27.04 20:05 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Pronto ^^, Yggdrasil 7.Opis sytuacji: Miałem dziś robione screeny, wstawiłem, dostałem ub, wróciłem do gry. Grał tam jeszcze admin, który wcześniej zrobił mi screeny. Po którymś razie, gdy go zabiłem bez żadnego komentarza dostałem cos takiego: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '178.42.114.160' [AMXBans] ======================================= Bez żadnego słowa, ktoś taki nie powinien być adminem. Dobrze by było gdyby ktoś wyjaśnił tą sytuację, a ja proszę o ub. [Dodaje link do amxbans:] http://amxbans.cs-classic.pl/search.php Omega * Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) a skąd masz pewność, że to ode mnie? przecież nie jest tam napisane. Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Izako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 SSy robił Izako: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=176887 Dostałes UB Następnie ban od pronto za czitowanie http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=176957 Pronto proszę o wrzucenie i rozpisanie demka, na którym widac, że gracz czituje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananasik 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Sorry Izako, mój błąd, myślałem, że jesteś tam jedynym adminem. Sorry jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrOnto 1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wystarczy sobie obejrzeć mapkę inferno parę minut przed skargą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananasik 0 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Bardzo mnie przekonałeś tą odpowiedzią, grasz lepiej od admina - ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrOnto 1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Masz bardzo wysoką samoocenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananasik 0 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Przyznaję, że dość wysoką, ale to nie zmienia faktu, że jako admin chyba czujesz się zbyt pewnie i masz się za niewiadomo kogo. Twierdzisz, że czitowałem to mi to udowodnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrOnto 1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tobie nic nie muszę udowadniać, Fakel obejrzy inferno i przedstawi swój pogląd na sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmakJointaa 1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tak w skrócie, pronto nie ma pojęcia o cziterach. Ostatnio na przykład dał po 3 rundach ss-y typowi który miał aima. Po prostu beka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tobie nic nie muszę udowadniać, Fakel obejrzy inferno i przedstawi swój pogląd na sytuacje Kolego nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale TWOIM OBOWIĄZKIEM JEST ROZPISANIE DEMKA jeśli nie zrobiłeś ss'ów, to nie jest tak, że ktoś ma Ci udowodnić, że nie jechał na WH tylko ty masz udowodnić fakt, że on czitował w przeciwnym razie osoba zbanowana powinna dostać UB a ty ostrzeżenie, ale wiadomo co to ostrzeżeń to wszystko zależy od Fakel'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananasik 0 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jest szansa żebym dostał ub jeszcze dziś? Chciałbym wziąć udział w eventach z okazji rocznicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Wystarczy sobie obejrzeć mapkę inferno parę minut przed skargą Wystarczy? Nic nie wystarczy, twoim obowiązkiem jest rozpisanie demka i daje Ci czas do 20, inaczej gracz zostanie odbanowany, a co do Ciebie wyciągnę konsekwencję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Gracz został odbanowany, a co do konsekwencji ukażę się wkrótce temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi