OutlaV 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 1. Serwer: Cod 45K. 2. Nick:OutlaV 3. Imię:Kuba. 4. Wiek: 15-16 5. Znajomość Amxx(0/10):8/10 6. Mikrofon(Tak/Nie):tak. 7. Składka(Tak/Nie):tak. 8. Czas spędzony na forum: 8H. 9. Opisać siebie:Miły,Spokojny,Kultularny,Pomocny. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Lunie Ta Serwerownie Gram Na Niej Już Troszeczke I Znam Sie Dobrze Z Graczmi I Z Administracja. 11. Linki do reklam: 1: http://kamros.eu/forum/topic/485-cs-classicpl/ 2: http://cs-control.pl/topics78/18689.htm#63859 3: http://holyfrag.com/viewtopic.php?p=3819#3819 4: http://cs-wojak.com/viewtopic.php?p=33325#33325 5: http://edivision.pl/topic/38082-cs-classicpl/ 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Ide Na Specta I Patrze Na Niego Jak Widze Ze Cos Ma Robie Mu Demko Lub Perma.. -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie Lub Ban Od 5-30 Min.. -Nadużywa Kultury na serwerze;Upomnienie Lub Ban 5-30 Min.. 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jestem na Tak Dziękuje ci Outlav za wczorajszą noc ;;)Dziś chciałem pochwalić Outlava zmienił swoją postawe-ogarnięty-miły -speda***ny -Jesteś Gej*m-Lubisz ssać pałki białym murzyną xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 na tak.. ogarnia , reklamy są i mysle ze sie nada :Da wg ja tam gram wiec musze miec ogarnietych adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jestem na TakChociaż masz głos speda**ny ^.^Ale są + WiekSteamReklamyMoże się na da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 lol spedalony : > chce go usłyszeć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Lepiej nie . Jakby się mamuty w trakcie epoki pukały -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 lepiej tak : )) nie decyduj za mniee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Pamiętaj grałeś na czitach, 8h na forum... KOLEJNY RAZ NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABEL 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 na NIE:-mało grasz na serwerze-grasz na WH-8h na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 o właśnie.. kolejny minus nie grasz na serwie, a jak grasz to bardzo.. bardzo rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jest takie coś jak edytowanie postu . Granie na wh , nie potwierdzenie , jeżeli potraficie rozróżnić skilla i farta od cheatów to Gratuluje . Piszecie tutaj , że grał na wallhack'u Koleś posiada steam . Nie macie dowodów Jako administratorzy nawet wam nie wypada .Nagraliście demko ? Nie . . . Więc nie ma co chłopaka oskarżać . Nawet jeśli grał to nie macie na to dowodów . Zachowujecie się jak dzieci . ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Sory , że nie wniosłem do tej wypowiedzi nic , ale nie mogłem się powstrzymać od wypisywania głupot . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Na Tak. Ma mocne zwieracze XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jestem na TAK -mikro-steam-amxUdowodniles mi ze nie grasz na wh gdy ostatnio robilem demko .Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Na takSteamAmxMikroReklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Oczywiscie na TAK, ogarniety, grałem z nim, sprawdzony i pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tr0l 0 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Oczywisice na tak miły gracz i widze go czesto ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi