Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) No i tak.. nadszedł już czas na mnie. Ostatnio zrezygnowałam z posady admina ze względu na brak czasu i po części braku chęci do gry.. Zaczyna się robić coraz cieplej więc na kompie mało bywam. Cs towarzyszył mi od dawna jednak pora skończyć z grami i zabrać się do życia ; ) Mam zamiar szukać jakiejś dorywczej pracy, żeby mieć już "coś swojego" a nie ciągle żerować na mamie czy bratu (już narzekają że ciągle od nich pieniądze wymuszam xD) Tak samo chce więcej czasu poświecić mojemu chłopakowi ( nie nie zaprosimy was na wesele ) Na FFA poświęciłam przeszło półtora roku i był to moim zdaniem jak najlepszy czas, poznałam tutaj wielu świetnych ludzi, których nigdy nie zapomnę, tutaj pierwszy raz miałam okazje bycia adminem za co bardzo dziękuje. Jeśli chodzi o forum.. cóż tutaj również poznałam wiele sympatycznych osób oraz miałam okazje wykazać się jako redaktor, za co również dziękuje:) Mam nadzieje, że będziecie mnie wspominać z tych pozytywnych rzeczy, a nie tych negatywnych bo wiadomo różnie bywało. Nie będę się już więcej rozpisywać, na koniec tylko chce pozdrowić kilka osób: -_- (Karoleg) - dziękuje za danie mi szansy i wykazania się jako redaktor, stworzyłeś tutaj coś genialnego i mam nadzieje, że z dnia na dzień CSC będzie coraz bardziej popularne ; ) Kitolek - z Tobą raczej kontakt mi się nie urwie, pamiętam Cię od początku mojej gry na FFA i kiedyś nie pomyślałabym, że będziemy tworzyć internetowe małżeństwo xD dziękuje za niejednokrotna pomoc w sprawach związanych z serwerem jak i sprawach prywatnych. Jesteś świetnym opiekunem, adminem i przyjacielem : ) może uda się nam czasem jakiegoś mixa jeszcze zagrać S}{adow - człowiek sukcesu ! Dziękuje za danie szansy bycia adminką na FFA, mam nadzieje, ze przez ten czas Cie nie zawiodłam. Pamiętaj, bądź zawsze sobą i nie zmieniaj się to wiele w życiu osiągniesz Rolooo - z Tobą też raczej kontakt mi się nie urwie, niby nie znamy się aż tak długo a zachowujemy się jakbyśmy byli najlepszymi przyjaciółmi od dawna dziękuje za wieeele rozmów - tych głupkowatych i tych poważniejszych. A no i nie przejmuj się (wiesz o co chodzi) szkoda nerwów Smerfie ! Fakel - zboczuch jeden ;x mam nadzieje, ze następnym razem jak będziesz w Korbielowie to uda nam się iść na to piwerko pozytywny człowiek z Ciebie, ale już nie dam Ci rozmawiać z moją mamą nie myśl sobie ! Koala - najlepszy Misiek na całym CSC ! Dzięki za te głupkowate rozmowy na u@ albo steam z Tobą to zawsze jakieś tajemnice miałam i nie wypieraj się już tyle, ze nie jesteś najlepszym adminem bo jesteś i koniec ! Polaczekkkkk - lovelasku Ty <3 ciągle śmieje z tego naszego "romansu" xD i ukrywania się przed Gruffim xD ahahaha no mega pozytywny gość z Ciebie powodzenia w życiu ! Saphiree - nie wiem czy to przeczytasz ale jakaś mała szansa jest na to. Śmieszku Ty przy Tobie nie da się być poważnym a jeszcze jak się dobierzesz z Fakelem to już wgl xD rewoX - mordka prawilna i oszust ! Obiecałeś grać z nami mieszańce w 1.6 a po tygodniu usunąłeś ;c foch do końca życia za to ! Powodzenia w tym Twoim GO ; ) Shanell - pracusiu jeden ! Odezwij się tam czasem do mnie powodzenia z Michałem i dalej walcz o swoje zacna dziewucho Omega * - Ty podrywaczu Ty ! Ale cienias z Ciebie to jest, na DD2 ciągle Cię biłam nie ćpaj więcej albo zmniejsz dawkę bo zaczyna Ci odbijać Madri - następny podrywacz jak się mi net ogarnie to w końcu zagram z Tobą tego mixa nooo ! Damian - z Tobą to rożnie bywało ;> ale wiem jedno, już na zawsze będzie postrzegany jako największy podrywacz i z tego co widzę to nie tylko FFA ale całego CSC xD Czaki - ojj mordko, niby taki młody a dojrzalszy niż nie jedna osoba powodzenia na rybach E'k - sąsiedzie ! Trza się w końcu styknąć na soczek bo ileż można nawijać przez ts Przepraszam jeśli o kimś zapomniałam - mam nadzieje, ze mi to wybaczycie Na serwery będę czasem wpadać jak się znajdzie czas. Pozdro ziomeczki ! @Mashiro noł problem zdj z wesela będzie @ Kitol Kochanie nie puacz ! @ Koala nie bądź śmieszny Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Tymbarkowa x3 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 3maj sie kinga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Miło było pograć czasem razem mixy . Powodzenia, trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Pa, uważaj na siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Obiecałaś, że wrócisz do wywiadów! 3maj się i powodzonki Ps. To chociaż jakąś fotkę kiedyś z tego wesela nam wrzuć XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Żegnaj i powodzenia w życiu prywatnym. Obyś miała jak najlepsze wesele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 A mnie zapomniałaś i nie wybaczę :<<< Powodzenia Kinia mam nadzieję że kontakt pozostanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wielkie dzięki za ciepłe słowa. Mam nadzieję, że mimo wszystko znajdziesz czasem czas by pograć na FFA czy jakiegoś mieszańca Powodzenia, trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jak coś nr fona mam, więc bez lipy Widzimy się w starej karczmie, weź koleżankę lepiej xD A z mamuśką to jeszcze kiedyś porozmawiam, zobaczysz Powodzenia, żegnac się nie ma po co ;d 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Trzymaj się! Kocham Cie ;* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 płaczę... :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Siemanko i powodzenia xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Trzymaj się, cześć i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Trzymaj się i powodzenia w życiu mam nadzieje że Twoje wesele będzie udane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 3maj się ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Cześć i powodzenia, nawet mnie na ślub nie zaprosisz ? Syna swojego nie zaproszisz ? :c. Wbij jeszcze kiedyś na FFA jak znajdziesz czas, sie pośmiejemy P.S. Nie kłam już tyle, najlepszy nie byłem, Ty byłaś @Kinga przecież ja piszę to co myślę, to że Ty masz inne zdanie to nie moja wina xD Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez SANEPID :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dzięki za gre na FFA powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Oh Tymbark, mimo że nie znaliśmy się prawie w ogóle, podsłuchując Twoje rozmowy z innymi, wywnioskowałem, że jesteś bardzo pozytywną i ciepłą osobą . Życzę powodzenia w życiu, aby wszystko szło po Twojej myśli. No i może, do zobaczenia kiedyś na cs'ie, bo fragów brak, hihihi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Tymbarkowa!!! Trzymaj się.. Będzie Cię brakować ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Kinia ! ;**** ja myślę że pogramy ! <33 Powodzenia w miłości z tym "Rzeszowiakiem" ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ojjjj szkoda ... miło się grało, sprzeczało etc ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 NIE WYBACZĘ! :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByQu 2 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi