SmakJointaa 1 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam. Od dzisiaj na początku każdej rundy gdy gram zniewolonym automatycznie resetują mi się statystyki i co za tym idzie z 225 hp robi mi się 130. Po ponownym rozdaniu ich w następnej rundzie znowu sie resetują, nie jest to zbyt komfortowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananasik 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Czasem jak znajdę pierścień zjawy i zmieniam sobie pod nią statystyki to na następnej mapie mam to samo i tak jak u Ciebie gram mając około 100hp mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 a mnie się wydaje że ten problem występuje po zmaksowaniu jakiejś statystyki. dla przykładu teraz mam te 120 w bieganko i w zapasie (nie wiem skąd ale chyba nadliczbowe) jakieś 56(!) punktów których nie mogę dodać bo jeżeli wbije chociaż jeden punkt w cokolwiek to resetuje statsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 To są problemy ze statystykami na danych klasach, proszę mi te klasy wypisac i okoliczności tych resetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmakJointaa 1 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 W sumie to mam problem tylko ze zniewolonym, dostałem pierścień zjawy, zresetowałem statystyki i po zmianie mapy nastąpiły resety na początku każdej rundy. Na innych klasach wszystko jest ok. Ps. Fakel pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananasik 0 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ja gram durielem i ten problem miałem kilkakrotnie, zawsze wtedy, gdy na poprzedniej mapie zmieniałem statystyki pod pierścień zjawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Czyli problem leży połączenie statystyk ze zjawą. Spróbujemy to ogarnąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Stary temat Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi