tomala1997 8 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) MIASTO44 - Każdy Polak Powinien go obejrzeć Miałem kiedyś taką sytuacje. Kolega opowiadał mi że był na spotkaniu z powstańcem. Mówił że nigdy nie słyszał jak ktoś tak wspaniale opowiada. Powiedział mi że nie musiał wytężać wyobraźni, wręcz słuchałeś i samo wpadało ci to do głowy. Zadawał tam wiele pytań takich jak: "Jak było ?". Mówił że powstaniec opowiadał jak zabierali Polaków do obozów za to że źle sie odezwali na ulicy do Niemieckich okupantów. Ale padło najważniejsze pytanie od mojego kolegi. "Jak pan myśli Film "Miasto44" pokazuje to co się tam działo ?" On odpowiedział "Tak w najmniejszym szczególe" Serdecznie zachęcam do obejrzenia tego filmu. To Ciekawe!: - Na film Zbierano fundusze 8 lat -Do stolicy przywieziono 5000 ton gruzu aby pokazano w najmniejszych szczegółach Powstanie - W filmie pokazane są 4 Polskie Miasta - Film poleca sam prezydent Polski Bronisław Komorowski Skąd wziąść Film: 1. Napisz do mnie PW a wyślę ci pod warunkiem że go nie opublikujesz 2. Kliknij w ten link: http://chomikuj.pl/Gorylek2013/Miasto+44+PL+Torrent+!!!!!!!(na własną odpowiedzialność pobierasz) 3. Kup w Empiku lub w innym tego typu sklepie Pozdrawiam Tomas Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez tomala1997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Super film. polecam każdemu go obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jeden z niewielu filmów o wojnie, który mnie zaciekawił Naprawdę warte obejrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ogladałem ten film 2 razy i powiem że zaciekawił mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi