SmakJointaa 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Szybkostrzelność powinna być usunięta albo osłabione przynajmniej o połowę. Na 2 poziomie ( 40% szybsze strzaly) cały magazynek z autokampy schodzi w niecałe 2 sekundy. 50 lvl nawet nie zczai się z której strony dostaje dmg jak zginie od jakiegoś 10 lvl. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez SmakJointaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 polecam ogarnąć (a przynajmniej spróbować) strukturę forum i nie płodzić tematów, których odpowiedniki, w większym bądź mniejszym stopniu, już istnieją. czyli w skrócie pisz ło tu http://forum.cs-classic.pl/topic/32091-wszelkie-bugi-b%C5%82%C4%99dy-itp-itd/page-8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ja wartości nie ustalałem i nawet nie wiedziałem, że już to zostało wgrane.. Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Gotowe Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi