Pride 544 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 1. Nick: Pride2. Imię: Dawid3. Wiek: Za miesiąc sweet 17 xD4. Znajomość Sourcebans (1-10): 105. Mikrofon (tak/nie): Tak6. Składka (tak/nie): Tydzień temu kupiłem VIP'a, ale jeśli będzie trzeba to dopłacę 7. Link do swojego GameMe***: KLIK 8. Parę słow o sobie oraz dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Administratorów serwera nadal brakuje, dziś siedząc na tym serwerze 4/5 map nie spotkałem żadnego (Nie neguje tutaj, że grają, po prostu się z nimi nie spotkałem), a zawsze przyda się jakaś osoba do pomocy. Wróciłem wczoraj do CS:GO i mam zamiar przesiadywać dużo czasu na tym serwerze, ponieważ trzy mapy, które są na nim grane są jednocześnie jednymi z moich ulubionych. Wymagane 25godzin wbiję do końca przyszłego tygodnia, a nawet przekroczę ten pułap (przynajmniej tak myślę ). Gdy gram często zdarzają się osoby wyzywające / nadużywające mikrofonu lub po prostu osoby poniżej 16 roku życia, które nawet jeśli się je upomina nie zwracają na to uwagi. Myślę, że przyda się pomoc przy "karaniu" takich osób, by reszcie graczy grało się lepiej 9. Steam_ID: STEAM_1:0:5082683310. Ile czasu możesz poświęcic na serwerze: Ok. 2h dziennie (W weekendy więcej)11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 17-20 Weekendy czasami całe dnie, a czasami ~14-2212. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od grudnia 2014 (400h)13. Czy posiadałes juz admina? (nie podajemy linków): Oczywiście 1. Ukończone 16 lat (w sytuacjach wyjątkowych np: szybka rekrutacja, brak administratorów nie wymagane aż tak bardzo) ✓ 2. 25 godzin spędzonych na serwerze (w sytuacjach wyjątkowych np: szybka rekrutacja, brak administratorów nie wymagane aż tak bardzo) - 3. Przynajmniej 10 sensownych postów (w sytuacjach wyjątkowych np: szybka rekrutacja, brak administratorów nie wymagane aż tak bardzo) ✓ 4. Wymagane jest posiadanie mikrofonu ✓ 5. Czyste konto nie posiadających warnów ✓ 6. Składka (7,38zl sms) ✓ 7. Znajomość zasad panujących na serwerze ✓ 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Jestem na tak. Pride to ogarnięty gracz. Server jest całkiem nowy, a dodatkowy admin tylko może pomóc Ma opiekuna ODD2, więc powinien poradzić sobie z adminowaniem. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez xKardzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 YES. -Pride -doswiadczenie -często na serwerze -forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jestem na tak +Ogarnięty +Zna się na tym +Wymagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Na tak - Komunikatywny - Zna się na robocie - Częsta dostępność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 TAK -Imię -Wymagania -Da się pogadać -Same plusy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Tak. Komunikatywny, zna cmd, spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Jasne, ze tak xD Jest opiekunem serwera, wiec wszystko ogarnia Spoczi prajdzik na pewno się nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Na tak ^^ Często na serwerze, nie łamie regulaminu, na pewno ogarnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 ja jestem na NIE, masz 3h na serwerze przy czym inni mają po 20+,, do tego dochodzi serwer dd2, a po co taki admin co nie będzie grał na serwerze tylko trzeba będzie go dodawać do znajomych na steam żeby mu pisać aby wbił i ogarnął serwer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlitheJaguar 3 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Moim zdaniem wszystko na + oprocz aktywnosci na serwerze. Mikro ma, jest mily, rozsadny i co najwazniejsze zna wszystkie komendy. Jak dla mnie duze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi