NexT. 315 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Witam Proszę o pomoc w temacie Biznesplan mam zrobić 15 kartkową pracę domową i nie mam pomysłu jak to zrobić, jak możecie to pomóżcie.Za pomoc nagroda . Spis treści: 1.Nazwa firmy i określeni działalności gospodarczej (tylko nie sklep spożywczy, coś oryginalnego) 2.Określ przedsięwzięcie 3.Lokalizacja przedsięwzięcia 4.Koszty przedsięwzięcia (zakup niezbędnego wyposażenia, meble, woda, gaz, energia, czynsz, pensja,reklama marketing) 5.Inne źródła finansowania 6.Wydatki 7.Personel 8.Analiza SWOT (dobre i złe strony firmy) Ja osobiście myślałem o produkcji owoców i ich dostarczania. Z góry dziękuję ! Biznesplan ma być zrobiony w programie word art (by było ok ) UWAGA proszę nie komentować typu "poszukaj w necie". Edytowane 17 Maja 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 15 stron nie chce mi się aż robić :/ Mogę dać tylko podpowiedź, że dobrze jest pobrać sobie jakiś biznes plan z neta np w pdf. Możesz z tej strony: http://list.ovh.org/biznes.html Pozmieniać nazwy koszta, wyposażenie, właścicieli i będzie jak znalazł. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) dobra to kto mi pomorze to zrobić to pisać ! i jak co na ts ale najpierw tu piszcie kto pomoże. Schemat mam PROSZĘ SIĘ ZASTOSOWAĆ DO TEGO : Spis treści: 1.Nazwa firmy i określenie działalności gospodarczej 2.Określenie przedsięwzięcia 3.Lokalizacja przedsięwzięcia 4.Koszty przedsięwzięcia (zakup niezbędnego wyposażenia meble , reklama marketingowa, obsługa prawna itp.) 5.Planowana wysokość kredytu (ten punkt nie musi być konieczny ale jak chcesz ) 6.Inne źródła finansowania 7.Wydatki (gaz, woda, internet, pensja dla pracownika, czynsz itp. ) 8.Personel 9.Analiza SWOT-dobre i złe strony firmy Moim przedsięwzięcia będzie strzelnica Edytowane 17 Maja 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysioo 0 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 NAjlepiej pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Do zamknięcia dziękuję CREATIVE za zrobienie biznesu w albaniii ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi