Przecinek 1 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Mam problem. Dostałem bana, osobiście nie oszukuje/oszukiwalem, chyba, że nie świadomie. Nie wiem gdzie wrzucić screeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala1997 8 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Wrzuć ssy do działu Prośby o UB tam na pewno jest dobre miejsce do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Proszę, to powinno pomóc: http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ http://forum.cs-classic.pl/topic/18919-poradnik-jak-dosta%C4%87-ub-krok-po-kroku/ Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przecinek 1 Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dzięki trochę roboty jest zwłaszcza dla laika, ale wszystko zrobiłem godnie z instrukcją, czekam na rozpatrzenie, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dzięki trochę roboty jest zwłaszcza dla laika, ale wszystko zrobiłem godnie z instrukcją, czekam na rozpatrzenie, pozdrawiam! Dobrze, właśnie zauważyłem, że dostałeś UB, tak więc na przyszłość będziesz wiedział jak i gdzie wrzucić ss'y, nie ma za co, już proszę moderatora o zamknięcie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi