Izako 12 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Nick : IzakoData Zdarzenia : 28 kwietniaOsoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: мα∂zια ♥Opis Sytuacji : Ostrzeżenie dane przez мα∂zια ♥ do Spamowanie w Nowy Opiekun & Podsumowanie Pracy Administratorów. Dał 1 punktów. 2x post. Istnieje opcja edytuj. Dowod : link do tematu http://forum.cs-classic.pl/topic/34371-nowy-opiekun-podsumowanie-pracy-administrator%C3%B3w/#entry209030 chodzi o posty 2 i 3. w poście 2 fakel odpisał mi notką, gdybym miał edytować tenże post, konwersacja wyglądałaby tak: 1 mój post 2 moja odpowiedź dla fakela na jego prośbę 3 prośba fakela trochę to nielogiczne by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Co by było w tym nielogicznego? Jest godzina dodania notki do twojego postu (22:18), jeśli chciałbyś edytować swój post, byłaby informacja: Edytowany przez Izako (data, godzina) Fakel by zobaczył, że edytowałeś po tym jak dodał notkę. Wszystko byłoby logiczne. Edytowane 3 Maja 2015 przez мα∂zια ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Napisałeś dwa posty pod rząd (double post) Warn jest jak najbardziej słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoja skarga została odrzucona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi