Paweł. 3 324 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Siema mam taki problem, bo po zainstalowaniu sterowników audio, wbiłem na ts'a i miałem super mega echo, nikt mnie nie rozumiał a ja słyszałem tylko swoje echo i krzyki innych użytkowników, że mam echo, tak więc zrobiłem jak pisali na necie jakąś tam opcję "mic stereo" i co? nic nie pomogło :< może macie jakieś pomysły? plis help me :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: , bo już nie powiem czego dostaję.. :klnie: :klnie: :klnie: Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Hahahaha pobierz sobie aidio coś tam xd (za 20 min to Ci podam xd) haha macedoniczyk ma "zamkniętą jape" ahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Hahahaha pobierz sobie aidio coś tam xd (za 20 min to Ci podam xd) haha macedoniczyk ma "zamkniętą jape" ahaha Minęło prawie 23 godziny i dalej nie napisałeś. Proszę dalej o pomoc, mój sterownik to realtek HD audio windows xp. :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Settings > Options > Capture i zaznaczasz Echo reduction i cancellation. (TS 3) releatek hd auto imput - wyłącz remix jeżeli masz takie sterowniki. Stereo mix ma być oczywiście wyłączony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Settings > Options > Capture i zaznaczasz Echo reduction i cancellation. (TS 3) releatek hd auto imput - wyłącz remix jeżeli masz takie sterowniki. Stereo mix ma być oczywiście wyłączony. Próbowałem, dalej to samo bez efektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Spróbuj coś po przestawiać w panelu sterowników karty dźwiękowej / Prawym na mały głośniczek z prawej strony w dole ekranu > Urządzenia do nagrywania / odtwarzania i tam zmieniaj parametry, echo może zniknie. To samo próbuj wyłączać i włączać różne sprzęty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Spróbuj coś po przestawiać w panelu sterowników karty dźwiękowej / Prawym na mały głośniczek z prawej strony w dole ekranu > Urządzenia do nagrywania / odtwarzania i tam zmieniaj parametry, echo może zniknie. To samo próbuj wyłączać i włączać różne sprzęty. Próbowałem, też nic, ale w CS:GO dzisiaj jak mówiłem przez mikro, to Kropka mi powiedział, że dobrze mnie słyszy tak więc, to chyba wina TS'a, ale nie wiem popróbuję jeszcze coś i dam znać jak coś się ew. zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Zrób mi screena ustawień panelu sterowników. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Póki co temat zamykam, bo zepsuło mi się mikro i nie wiem kiedy będę miał nowe. Liczę, że po zakupie nowego mikro problem się jakoś rozwiążę, chociaż w to wątpię, bo problem jest natury systemowej, a nie technicznej. No nic dzięki za zainteresowanie się moim tematem, póki co lock a jak ogarnę mikro to zobaczymy. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi