Skocz do zawartości

Echo

Paweł.

Rekomendowane odpowiedzi

Siema mam taki problem, bo po zainstalowaniu sterowników audio, wbiłem na ts'a i miałem super mega echo, nikt mnie nie rozumiał a ja słyszałem tylko swoje echo i krzyki innych użytkowników, że mam echo, tak więc zrobiłem jak pisali na necie jakąś tam opcję "mic stereo" i co? nic nie pomogło :< może macie jakieś pomysły? plis help me :helpsmilie:  :helpsmilie:  :helpsmilie: , bo już nie powiem czego dostaję..  :klnie:  :klnie:  :klnie: 

Z góry dzięki za pomoc.  

W dniu 8.05.2015 o 19:48, NexT. napisał(a):

Hahahaha pobierz sobie aidio coś tam xd (za 20 min to Ci podam xd) haha macedoniczyk ma "zamkniętą jape" ahaha

Minęło prawie 23 godziny i dalej nie napisałeś. Proszę dalej o pomoc, mój sterownik to realtek HD audio windows xp.  :helpsmilie:  :helpsmilie:  :helpsmilie:  :helpsmilie:  :helpsmilie:  :helpsmilie:

Settings > Options > Capture i zaznaczasz Echo reduction i cancellation. (TS 3)

releatek hd auto imput - wyłącz remix jeżeli masz takie sterowniki.

Stereo mix ma być oczywiście wyłączony.

• Like 1

W dniu 10.05.2015 o 22:32, SzeregowiecPL napisał(a):

Settings > Options > Capture i zaznaczasz Echo reduction i cancellation. (TS 3)

releatek hd auto imput - wyłącz remix jeżeli masz takie sterowniki.

Stereo mix ma być oczywiście wyłączony.

Próbowałem, dalej to samo bez efektów.

Spróbuj coś po przestawiać w panelu sterowników karty dźwiękowej / Prawym na mały głośniczek z prawej strony w dole ekranu > Urządzenia do nagrywania / odtwarzania i tam zmieniaj parametry, echo może zniknie. To samo próbuj wyłączać i włączać różne sprzęty.

• Like 1

W dniu 11.05.2015 o 14:03, SzeregowiecPL napisał(a):

Spróbuj coś po przestawiać w panelu sterowników karty dźwiękowej / Prawym na mały głośniczek z prawej strony w dole ekranu > Urządzenia do nagrywania / odtwarzania i tam zmieniaj parametry, echo może zniknie. To samo próbuj wyłączać i włączać różne sprzęty.

Próbowałem, też nic, ale w CS:GO dzisiaj jak mówiłem przez mikro, to Kropka mi powiedział, że dobrze mnie słyszy tak więc, to chyba wina TS'a, ale nie wiem popróbuję jeszcze coś i dam znać jak coś się ew. zmieni. 

• 2 tygodnie później...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Póki co temat zamykam, bo zepsuło mi się mikro i nie wiem kiedy będę miał nowe. Liczę, że po zakupie nowego mikro problem się jakoś rozwiążę, chociaż w to wątpię, bo problem jest natury systemowej, a nie technicznej. No nic dzięki za zainteresowanie się moim tematem, póki co lock a jak ogarnę mikro to zobaczymy.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności