Sarayu 42 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam, jestem gracze diablo i mam kilka pytań Nie wiem czy to dobry dział (ale jedyny, w którym praktycznie są jakieś "topici"), jeśli nie to proszę o przeniesienie. 1. Od którego lv przeniesienie expa jest płatne i ile to kosztuje? 2. Czy istnieje możliwość przeniesienia złota i many (przynajmniej many, bo złoto jest izi do zdobycia) podczas przenoszenia expa? Pytam, ponieważ uzbierałem już 700 many i nie wiem czy warto ją wydawać... 3. To bardziej do wątku propozycje, ale niech już będzie. Czy istnieje możliwość wgrania opcji rtv lub mała mapa? Gdy gra się w dajmy 4 osoby, a mapa jest duża i nie ma admina, który by ją zmienił to jest jakaś masakra. Jak coś sobie jeszcze przypomnę to napiszę Z góry dzięki za odpowiedzi, mam nadzieję, że spędze wiele miłych chwil podczas karania was xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 1. http://forum.cs-classic.pl/topic/24743-nowe-us%C5%82ugi-zmiana-klasy-przeniesienie-expa/ 2. Tak ( dodatkowo się płaci, gdyż muszę to zrobic ręcznie ) 3. Mala mapa wchodzi w grę - zastanowie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 6 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Stary temat Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi