Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Cześc. Chciałbym się z wami pożegnac. Otóż są w życiu ważniejsze sprawy niż cs... Nie mam czasu na takie zabawy teraz. Żarty się skończyły muszę stopnie poprawic i w ogóle. Na forum może na max 30 min będe wchodził dziennie. Ale to już nie to samo. Poznałem tu wielu miłych i ogarniętych ludzi lecz to już koniec. Dziękuje wszystkim za pomoc. Czas z wami był spędzony miło ;D Pozdro dla: -_- Lolcia Black sn0wy amN MAGNET ChiLL Krypton Lewy Daffitek Orbitek Extreme Fixer Mefisto Semi Monka Deskopt I wszystkich o których zapomniałem. Do zobaczenia Jesli ktos cos chce lub bedzie chcial pogadac czy cos to moje gg: 40377037 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 o nieee ! (((((((((((((((((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dzięki będe miło wspominać Siemka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Milo bylo ale sie skonczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Narka I tak bd utrzymywać kontakt pało :*Administracja odchodzi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Na prawdę łezka mi się w oku zakręciła.. Wszyscy nagle odchodzą. Będzie mi Ciebie na prawdę brakowało.. szkoda, bo starałeś się o tego moderatora, a teraz wszystko przepadło.. No cóż, rozumiem Cię dobrze.Powodzenia ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Trzymaj się . . . Powodzenia w życiu Prywatnym . Będę pakać za tobą ; C . Yo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Szkoda Żegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 CLOSENarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi