master master 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Daniel_TSH zbanował mnie dwa razy tego samego dnia choć nie sprawdził ze dostałem ub na pierwszego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OutlaV 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 dostales ss a nie dales ich wiec dostales ab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master master 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 to do piero za drugim razem jak chciałem mu powiedzieć że dostałem ub ale za pierwszym odrazu wrzuciłem :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Trzeba było wrzucić 2 raz a nie wchodzić na banie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master master 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 ale po co mam wrzucac screeny dwa razy jak juz za pierwszym razem dostałem ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 mus to mus wazne ze czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master master 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 to se nie pogram jak bedziesz ciogle dawac mi bany tylko dlatego bo cie zabiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 master ,TSH musiał mieć powód bo poprzez deda nie dał by ss'ów.A wstawienie ss'ów jest takie trudne?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master master 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 nie ale trzeba długo czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wchodzenie na aktywnym banie = Brak UB. i tylko tyle mam do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 CLOSEBRAK WZORU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi