dzika ryba 982 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Nick: Mashiro Powód rezygnacji: Coraz mniej czasu poświęcam forum -co do wywiadów, to za wielu chętnych nie ma, -recek anime nie mam już z czego pisać, bo nie oglądam za dużo, -filmów tym bardziej, bo nie mam czasu xd miejsce blokuje, ktoś przejmie wywiadziki Coś od siebie: sorka i powodzenia ziomasy, rezygnuję tylko z redaktora także luz jeśli można, to chciałabym mieć główny kolorek rangi adma cs:go, a nie donata xd Edytowane 11 Maja 2015 przez Mashiro * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Szkoda, bo fajne robiłaś wywiady no, ale cóż twoja decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 O nie, kto będzie przeprowadzał takie fajne wywiady? Praktycznie tylko Twoje czytałem :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Mashiro dlaczego ? ;c Ty jako jedyna chciałaś zrobić, że mną wywiad i były świetne ;c Szkoda, że rezygnujesz Edytowane 11 Maja 2015 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Ehh.. coś mi się wydaje, że za niedługo w działach nic się nie będzie działo.. Szkoda, że mnie opuszczasz ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 243 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Szkoda :c Może jak znajdziesz więcej czasu to powrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Szkoda, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi