Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Avengers 2: Age of Ultron GATUNEK: Akcja, Sci-Fi PREMIERA: 7 maja 2015 (Polska) PRODUKCJA: USA REŻYSERIA: Joss Whedon SCENARIUSZ: Joss Whedon Uwaga! Avengers 2: Czas Ultrona jest powiązana wątkami z innymi filmami studia Marvel. Niektóre opisane sceny mogą wam wydawać się kompletnie "z dupy". GŁOWNI BOHATEROWIE: Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron-Man) Chris Hemsworth (Thor) Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk) Chris Evans (Steve Rogers/Kapitan Ameryka) Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Czarna Wdowa) OPIS FILMU: Tony Stark i Bruce Banner tworzą projekt Ultron. Dzięki temu programowi ludzkość miałaby silną obronę przed ewentualnymi atakami, wojnami i innym zagrożeniem. Niestety program nie zadziałał po ich myśli i opanował Legion. Przyjął za misję "ocalenie świata", poprzez zgładzenie Mścicieli (i przy okazji całej reszty świata). Avengers po pierwszej porażce przestali zachowywać się jak prawdziwa drużyna. Hawkeye podjął się próby ponownego zjednoczenia Mścicieli, lecz kolejna próba podobna do projektu Ultrona znów psuje ich stosunki. Avengerzy się spierają, a Ultron w tym czasie tworzy siły potrzebne mu do zgładzenia bohaterów. MOJA OPINIA: Zdradziłem bardzo mało w opisie, gdyż uważam, że lepiej samemu się tego dowiedzieć oglądając film. Moim zdaniem Avengers 2: Czas Ultrona, jak większość filmów studia Marvel, jest świetny. Dużo akcji, doskonałe efekty specjalne, dopasowany soundtrack, gra aktorska na najwyższym poziomie. Z niecierpliwością czekałem na ten sequel i powiem, że się nie zawiodłem. Przez całe dwie(i trochę) godziny siedziałem podekscytowany i czekałem na finał. Moja ocena 10/10, gorąco polecam wszystkim oraz zachęcam do pisania własnych przemyśleń. CIEKAWOSTKI: Saoirse Ronan oraz Sasha Pieterse brane były pod uwagę do zagrania roli Wandy Maximoff (Scarlet Witch). O rolę ubiegała się również Lindsay Lohan. Ostatecznie angaż otrzymała Elizabeth Olsen. Emily Blunt oraz Ruth Wilson były brane pod uwagę do zagrania postaci Carol Danvers (Panny Marvel). Aby ukryć ciążę Scarlett Johansson, na potrzeby realizacji zdjęć zatrudniono trzy dublerki. Wszystkie były tak podobne do aktorki, że inni członkowie obsady mylili je ze sobą. ZWIASTUN: FILM ONLINE: http://zalukaj.com/zalukaj-film/22330/avengers_czas_ultrona_avengers_age_of_ultron_2015_.html Edytowane 19 Marca 2016 przez Rias 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Recka jak zwykle trzyma wysoki poziom. Film wspaniały plusik leci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ja też muszę go oglądnąć Plusik za recenzję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Widziałem pierwszą część nie była taka zła, to może i na tą się kiedyś skuszę łap lajka za recenzje, należy ci się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) A więc zacznę tak byłem wczoraj w kinie na tym filmie i polecam bardzo ale to bardzo gorąco każdemu kto lubi filmy ze stajni Marvela ten film jak dla mnie przebił wszystkie inne filmy od Marvela teraz tylko czekać na Avengers Infinity War 1/2 w 2018 roku i 2019 za recenzje masz wielkiego + czekałem tylko za tą recenzją na forum Edytowane 14 Maja 2015 przez DamianzGestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Fajna recenzja masz like 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Dobra recenzja. Dam ci + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVALO 16 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Zaciekawiłeś mnie Chętnie zobaczę ale jak będzie w sieci ! + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Froztie 2 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 No, no spoko recenzja. Ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi