hagen664 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 1.Twój Nick: Ziomek.2.Nick admina/gracza który zawinił: < ( He@DSh ( ) T ) > 3.Admin/Gracz : Admin4.Data i godzina: 23:525.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/tuCQv/Haha.rar6.Opis sytuacji: Nadużywanie komend . Szczególnie pisania i bindów... + obraza mojego imienia . ThX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Skarga jak najbardziej słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Według mnie skarga słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNeQ 0 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Jak najbardziej skarga jest słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 skarga sluszan czekaj na wypowiedz admina ktoremu wiekszosc byla na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Smutno to mowic ale skarga sluszna nie raz do niego pisalem zeby nie spamowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 MateuszAkA, Nie ma co czekac na wypowiedz jak sa ssy. niech opiekun sie wypowie. sry ale nie mam znakow PL pisze z tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi