CREATIVE 162 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Wiek:15 w lipcu 16 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: ojej duzo nie wiem Doświadczenie na podobnym stanowisku: brak Dział który najbardziej ci odpowiada:Wiadomosci ze swiata, wywiady, (recenzje mniej bo od czasu jak mi pani od polaka dala 1 to juz nie ) Dlaczego akurat Ty?: Patrze sobie dzisaj na admin room widze rezygnacja mashiro ,pod spodem rias napisal cos w manke ze zosatal sam wiec chcialbym uzupelnic to zaszczytne grono redaktorow i cos nowego wsniesc. Wiem ze nie mam za najlepszej ortografi (pracuje nad nia), i jesli nie wgram jakiejs normalnej klawiatury nie bede mogl pisac polskich znakow, wiem rowniez iz doswiadczenie tez nie przekonuje ale zawsze mozna sprobowac Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Oczywic troszke dzial kacik redaktorski. Wymagania: 1. Co najmniej 6 dni spędzonych na forum Jest 2. Przynajmniej 60 postów napisanych na forum jest 3. Konto na forum powyżej miesięca jest 4. Chęć pomagania innym użytkownikom jest 5. Czyste konto (Brak warnów) jest 6. Dobra znajomość regulaminów forum jest 7. Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji tak srednio 8. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Tag tematu - [Redaktor]Nick 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Zapraszamy ponownie za tydzień! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi