michu :v 5 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Siemaneczko forumowicze, minęło trochę czasu od kiedy tutaj zaglądałem, wszystko z powodu awarii mojego peceta na którym grałem w 1.6. Grałem, zakupiłem laptopa, który dzwiga na luzie GO, więc i na niego się przerzuciłem! Sprawa jest taka, wymiataczem nie jestem, ranga Guardian Elite Master, 55h w grze, ale fajniej jest grać i uczyć się od ziomków z jednej społeczności, niż trafiać w meczykach na randomowych 14 letnich ruskich kinderów, którzy psują frajdę z grania. Jakby ktoś chciał wspólnie czasami popykać, polamić, może coś wygrać, to strzelcie zapro na steam, mam z nim połączony profil mordeczki Czekam z niecierpliwością na pozytywnie pierdolniętych ludzi!! LOVE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi