Michuzzi 1 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Nick: Michuzzi.Data(nie obowiązkowo): ---Problem; Po zmianie mapy / po wyjściu z serwera ciągle zmienia mi się nick na Michuzzi (mała różnica, ale kropka robi swoje, gdyż mam na nicku z kropką już ponabijane wszystko ;dInne: Cs pobrany z download.cs-classic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Wejdź w foler cs'a tam znajdziesz folder csstrike potem znajdź plik tekstowy o nazwie confing.cfg prawym na niego i sprawdź czy masz zaznaczone tylko do odczytu jeśli tak, to odznacz, potem wejdź w ten cofing i tam będziesz miał NICKNAME:Michuzzi i zmień na ten twój z kropką, mi to pomogło kiedyś może i tobie pomoże, powodzenia ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuzzi 1 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Win 8 forever. "Odmowa dostępu" Poszukam jak to ominąć. ;p Ale dzięki za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Win 8 forever. "Odmowa dostępu" Poszukam jak to ominąć. ;p Ale dzięki za chęci Uprawnienia administratora i powinno być po kłopocie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuzzi 1 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Właśnie uprawnienia administratora mam, windows 8 to parodia pod tym względem.. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietekk 22 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 By nie było odmowy dostępu robisz następująco... 1. Wchodzisz w właściwości folderu 2. Klikasz na 3 zakładke: Zabezpieczenia (Źródło: http://www.dobreprogramy.pl/Scorpions.B/Windows-8-problemy-z-aplikacjami-zdjecia-muzyka-wideo,39417.html ) 3. Przenosisz się do Zaawansowanych opcji które są w prawym dolnym rogu pod drugą listą. 4. Wybierasz z Listy Nazwe użytkownika, którym jesteś (Źrodło zdjęcia jest te same co w punkcie drugim) 5. Dajesz sobie wszystkie uprawnienia i klikasz "Zastosuj" Po wykonanych krokach możesz na spokojnie zapisywać config.cfg. Tylko pamiętaj, że nie zawsze działa gdy plik jest tylko do odczytu oraz nie działa gdy gra jest włączona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi