Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Nick:MówiezGestem(Damian)JestemPowód rezygnacji: Zmiana serwera z powodu robienie za murzyna bo inni admini maja wyje... tak jak to kiedyś koala zacytował nie mam zamiaru więcej użerać się z cziterami sam bo innym się nie chce. Coś od siebie: Dziękuję Shadow,Kitol za danie mi szansy mam nadzieję że jako admin sprawdziłem się najlepiej jak tylko potrafiłem w tej roli nie odchodzę lecz zmieniam serw będę wracał na stare śmieci.Dziekuje: Natalja,Shadow,Kitol za pomocy przy Amx demkach itp. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) To powodzenia na innym serwerze Damian #edit. No.1 @Visha Tylko 12 więc nie ma czego się obawiać, może w tym miesiącu do 25 dociągniemy xD Edytowane 18 Maja 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ile już tych rezygnacji w tym miesiącu xd powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) i kolejny admin z FFA, który coś robił odszedł jeszcze trochę i upadnie ten serwer... Mhmmm tyle co słyszałem od paru osób to tam nawet jak jest admin na serwerze to i tak jest źle i nie muszę grać,żeby wiedzieć co się dzieje bo jeśli to już kolejny admin piszę, że coś jest nie tak na tym serwerze no to chyba wiadomo. A co z tego, że przychodzą i odchodzą jak bez adminów serwer może upaść bo graczy będzie zniechęcać do gry. Edytowane 18 Maja 2015 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Damjan, mój ziomku. Tez Ci dziękuję za tą gre (dużo jej nie bylo) ale jednak xd Czekam na GO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) i kolejny admin z FFA, który coś robił odszedł jeszcze trochę i upadnie ten serwer... Upadnie serwer? Przecież nawet na nim nie bywasz.. Ludzie przychodzą i odchodzą.. nie mów że inni nic nie robią, bo przez to bezpodstawnie oskarżasz 11 innych osób. Dlaczego zamiast powiedzieć Kitolowi czy mnie, że nic się w tej sprawie nie zmieniło nagle rezygnujesz? Takie rzeczy się wyjaśnia od razu, a nie ucieka. Nie możesz mieć pretensji do innych, że rzadko bywają na serwerze, bo jest to ich wolna wola, jak często na nim faktycznie są, co innego natomiast z przebywaniem i niereagowaniem - wtedy trzeba postawić sprawę jasno, by również się wzięli do roboty, skoro mają taką możliwość i /+obowiązek Mimo wszystko dziękuję Ci że tyle czasu poświęciłeś na serwer, byłeś jednym z najaktywniejszych administratorów i też takiego mam nadzieję każdy Cię zapamięta - ja szczególnie Bez rangi nie masz żadnych obowiązków, zatem nie powinieneś widzieć przeszkód by jeszcze na tym FFA czasem pograć /Flagi odebrane Edytowane 18 Maja 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 i kolejny admin z FFA, który coś robił odszedł jeszcze trochę i upadnie ten serwer... Tak jak shadow napisał . Ludzie odchodzą i przychodzą wiec nie martw się o ten serwer.. Powodzenia na innym serwerze. Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Dzięki za pomoc w ogarnianiu serwera, powodzenia na innych serwerach karaj tam tych botków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Każdego admina szkoda gdy odchodzi, ale to Twoja decyzja, więc powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 3maj się. Fragów ci życzę na nowym serverze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Damiaaaaaan xd Syreny czekają na ffa 3map CSGOOOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi