Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na Fenador

Sarayu

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Sarayu

2.Nick admina/gracza który zawinił:Fenador
3.Admin/Gracz : yyy jak wyżej?
4.IP/SID oskarżanego: Niepotrzebny
5.Data i godzina: wczoraj, 19
6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkami mogą być obecni na serwerze w tym czasie gracze, hltv, amxbans i względnie Fakel, którego poinformowałem o sytuacji na steam.
7.Opis sytuacji: Gram sobie wczoraj normalnie na mapie de_barcelona. Dostałem item "cedrowe oko" i na spokojnie zabijałem wszelkie niewidki w tym, bodajże na zabójcy, przywołanego wyżej Fenadora. W pewnym momencie dostałem od niego ss. Moje zarzuty wobec niego:

1. Złamał regulamin banując innego admina.

2. Złamał zalecenie Fakela z innego tematu, by przed daniem ss wejść na specta, zwłaszcza, że nie dawał ss "pierwszemu lepszemu" tylko znanemu (niekoniecznie szanowanemu :D) graczowi. 

3. Widocznie nie ma pojęcia o serwerze, skoro nie wie jakie właściwości ma item cedrowe oko...

Nie podaję propozycji konsekwencji, których bym oczekiwał w przypadku, gdy skarga zostanie przyjęta, zostawiam to w gestii administracji.

Pragnę jednak zaznaczyć, że admin Fenador po fakcie mnie przeprosił, niestety nie napisał do Fakela lub innego opiekuna/administratora, by ban został mi zdjęty, a że wystąpiły kompikacje i miałem tylko 1ss, a moje tłumaczenia brzmiały jak mętne tłumaczenia czitera... Nie ukrywam, że z tego powodu (a także tego, że nie mogłem sobie spokojnie od razu po szkole pograć) jest we mnie jakaś nutka mściwości  :devilred:

Edytowane przez Sarayu
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności