Sarayu 42 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Sarayu 2.Nick admina/gracza który zawinił:Fenador3.Admin/Gracz : yyy jak wyżej?4.IP/SID oskarżanego: Niepotrzebny5.Data i godzina: wczoraj, 196.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkami mogą być obecni na serwerze w tym czasie gracze, hltv, amxbans i względnie Fakel, którego poinformowałem o sytuacji na steam.7.Opis sytuacji: Gram sobie wczoraj normalnie na mapie de_barcelona. Dostałem item "cedrowe oko" i na spokojnie zabijałem wszelkie niewidki w tym, bodajże na zabójcy, przywołanego wyżej Fenadora. W pewnym momencie dostałem od niego ss. Moje zarzuty wobec niego: 1. Złamał regulamin banując innego admina. 2. Złamał zalecenie Fakela z innego tematu, by przed daniem ss wejść na specta, zwłaszcza, że nie dawał ss "pierwszemu lepszemu" tylko znanemu (niekoniecznie szanowanemu ) graczowi. 3. Widocznie nie ma pojęcia o serwerze, skoro nie wie jakie właściwości ma item cedrowe oko... Nie podaję propozycji konsekwencji, których bym oczekiwał w przypadku, gdy skarga zostanie przyjęta, zostawiam to w gestii administracji. Pragnę jednak zaznaczyć, że admin Fenador po fakcie mnie przeprosił, niestety nie napisał do Fakela lub innego opiekuna/administratora, by ban został mi zdjęty, a że wystąpiły kompikacje i miałem tylko 1ss, a moje tłumaczenia brzmiały jak mętne tłumaczenia czitera... Nie ukrywam, że z tego powodu (a także tego, że nie mogłem sobie spokojnie od razu po szkole pograć) jest we mnie jakaś nutka mściwości :devilred: Edytowane 18 Maja 2015 przez Sarayu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Gdy admin podejrzewa drugiego admina o czity ma obowiązek mi to zgłosic, a następnie rozpisac demo w Zgłoszeniach. ADMIN NIE MOŻE BANOWAC ADMINA. Daje Ci jeszcze jedną szansę. Skarga słuszna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi