Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 1. Nick:MowiezGestem(Damian)Jestem2. Imię:Damian3. Wiek: 214. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre5. MIKROFON(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie):Nie7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/MowiezGestem%28Damian%29Jestem/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam wszystkich. Mam na imię Damian, pochodzę z Rzeszowa interesuję się sportem a mianowicie piłką nożna i Dziewczynami Dlaczego mam zostać adminem ponieważ już byłem adminem na tej serwerowni na innym serwerze a mianowicie FFA lecz znudził mi się tamten serwer i chciał bym tu spróbować swoich sił jako admin i pomóc utrzymać serwer w porządku i w łapaniu cziterów żeby na serwerze fajnie się grało i nie trzeba by było użerać się z nimi jak już wcześniej napisałem byłem adminem i cziterów potrafię rozróżniać to tyle ode mnie mam nadzieję że się nadaję na tą funkcję.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj STEAMID):STEAM_0:0:446557510. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4/5h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze jak i weekendy poświęcam dużo czasu na grę godziny pomiędzy 14 a 2212. Staż w grze Counter Strike 1.6: około 8 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak byłem już adminem na FFA 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Jestem na tak +Ogarnięty +Był adminem +przyda się taki noł lajf jak on xD +steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Wielkie tak. -ogarnia -doswiadczony -wiek -steam -szanowany -lubiany -Damjan na prezydenta!!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 NA TAK JESTEM +OGARNIA +STEAM +WIEK +LUBIANY POZDROWIENIA .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Na TAK +Wiek +Steam +Ogarnia +Lubiany Mam taką jedną uwagę a mianowicie nie piszę się "serwerownia" tylko "sieć serwerów" Tak jak mnie Evviva pouczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały Murzyn 22 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Jestem na TAK - ogarniety -był już Adminem -rozpoznawalny -kultura jest -spoko ziomek Pozdro Mudzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 GT mi popraw tylko . Poza tym, wszystko jest okej. Powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi