Adek. 14 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 1. Nick:Adek. 2. Imię:Adrian 3. Wiek:19 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):4 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak (jezeli będę miał jak) 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Adek./193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Adrian i mam 19 lat interesuje się sportem , na codzień gram w cs-a.Jestem osobą kulturalną i przestrzegam regulaminu na serwerze. Adminem chciałbym zostać z powodu , że mam dużo czasu ponieważ ukończyłem szkołe. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:10h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Dnie robocze 13-20 ; 21-24 Weekendy 13-20 czasami dlużej 12. Staż w grze counter strike 1.6 3lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Na TAK +GT dobre +AMX słabe ale pomogę ci ogarnąć +Lubiany na serverze:) Edytowane 22 Maja 2015 przez aktywny.!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Na tak - Kultura (tak) - Ogarniety (tak) - zawszcze obecny na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Na Tak!!! GT +++ wiek +++ kultura+++ ogarnięty+++ składka+++ a co do amx łatwe jest poczytaj sobie jeszcze poradniki na necie Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 no i idealnie, na wielkie tak. Osoba ogarnięta, znająca regulamin i przede wszystkim pomocna, oby więcej takich ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Na tak+GT dobre (nolife ) +/- amx, ale jest łatwe do ogarnięcia+znajomość regulaminu +kultura+wiek+mikro+składka+zgłaszasz na u@Mam nadzieję, że przy okazji Twoja aktywność na forum się zwiększy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamaskowany 0 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Jestem jak najbardziej na tak jako gracz chciałbym żeby Adek został adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Oczywiście, że tak. Jeden z fajniejszych graczy, masz zachwycające GT:D, zgłaszasz na u@. AMX ogarniesz. Popraw obecność na forum:). Zapraszam na PW Edytowane 22 Maja 2015 przez Machwes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi