e'K 30 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) 1. Nick: e'K 2. Imię:Jonathan 3. Wiek: 20 4. Znajomość Amx (0/10): 8,4dzięsiąte/10 5. Mikrofon (Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): Składka-vip 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/e%27k/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Siemanko piona ! Z tej strony internetu e'K składam podanie bo zdarzają się sytuacje gdzie nie ma admina na serwerze a jest potrzeba więc postaram się uzupełnić tą lukę, żeby serwer znów stanął na nogach (if u know what i mean ;>). Często jestem więc będę w miarę możliwości kontrolował gre FAIR PLAY! Mam nadzieje że będzie nam się dobrze współpracować! Pozdrawiam Ja ! 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: STEAM_0:1:3309095 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Różnie przeważnie o każdej porze dnia w wolnej chwili, częściej wieczorami 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): "Kiedy czas mam to gram, a czas ciągle mam więc będę grał ile sił w komputerze!" 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 4-5 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): TAK Edytowane 24 Maja 2015 przez e'K 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jestem na TAK ek' na serwerze jest od dluzszego czasu wymagania spelnia mysle ze bedzie dobrym adminem. Juz wiem po co Ci gt bylo potrzebne;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 +wiek +steam + kultura na poziomie Jak najbardziej na tak , ogarniety, dlugi staz na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Przyda się stały gracz a tym samym osoba, która wprowadzi w sferę administracji powiewu świeżości i rozrywki. Wymagania spełnione, utrzymywany dobry kontakt od jakiegoś czasu. Brak jakichkolwiek skarg - jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jestem na ogromne Tak! stały gracz, nie trzeba duzo pisac, bo znana osoba. Moj kotek spelnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hefajstos 7 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jestem na TAK Dość często go widzę na serwie.Steam +Składka +Wiek + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xentric 11 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 -bardzo rzadko pojawia sie na serwie (w maju moze 2-3 razy widzialem) -kultura na poziomie?!?!?! wtf - bezpodstawnie przezywa graczy przez micro jak mu sie cos nie podoba. I to prawie ze przez caly czas jak gra. Kultura na poziomie 0 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 +wiek +steam +zna się na rzeczy Poza tym stwarza na serwerze bardzo fajną atmosferę, takich ludzi trzeba więcej! Oczywiście, że na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Jestem na tak, steam, wiek, amx ogarnia, składka też jest tylko denerwuje mnie w tobie jedna rzecz, że nie potrafisz czasem się zachować i klniesz przez mikro to jest twój minus! Edytowane 25 Maja 2015 przez maly. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ja jestem za okresem próbnym. E`k jest ogarnięty, ma dobry wiek, ma steama, ale powiem że z kulturą ciężko, często rzuca wulgaryzmamii. Mi nie zaszedłeś za skórę, ale na pewno niektórym osobom tak. I w podaniu troszkę więcej mogłeś o sobie napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Mimo że wbijam czasem na FFa to jestem na tak ! +steam +wiek +kultura +często boci na serwie Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Jestem za okresem próbnym, wymagania spełnione, lecz powstrzymuj się przed nadmiernym przeklinanie kumplu ! hahaha Twoje zdrowie ziomek ! :pije: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ogarnia gre, przy nim da się pośmiać, wprowadza dobrą atmosfere na serwerze. Tylko mam jedno zastrzeżenie... nie zaśpiewał mi piosenki z Killera ! XD A tak na serio to musi poprawić kulture, słyszałem wiele razy to co wygaduje, jeśli ją poprawi to można go przywitać w gronie adminów...a na razie okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistolejro 19 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) na tak, od czasu do czasu ku*wą rzuci, ale bez przesady, wiek, steam, ogarnięty, duże tak. Edytowane 25 Maja 2015 przez Pistolejro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Popraw się z kulturą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi