daniel394 24 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 moim kolejnym pomyslem aby zachecic graczy do gry jest darmowy vip od do jakiejs godziny zacheca do grania wieczorami i np z rana do 9-10 a pozatym pokazuje graczą ktorzy owego nie mieli ze jest przydatny i zacheca do zakupienia vipa proponowal bym 22-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^Mlody__47 11 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 co ty chłopie zaraz beda nastepne tematy otwierane zeby za darmo profe dostac jak dla mnie bez sesu a vip tez nie jest drogi bo ostatnio cena zostala zmieniona i juz nie kosztuje 11 zl tylko chyba 6 cos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel394 24 Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Mi tylko zalezy aby na serwerze gralo jak najwiecej osob stary z tad te pomysly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^Mlody__47 11 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 nie tylko ty bo ja tez bym se pograł jak bede w wakacje ale z tym vipem to juz przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 pomysł odpada, ponieważ nie będę wchodził i wychodził, żeby włączać i wyłączać vip'a w danych godzinach. Ok, jest to dobra myśl, ale żywcem nie ma jako to zrobić i z tego co się orientuje to nawet nie ma takiego pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozenka 6 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Nie, nie, nie żadnych darmowych "giftów" Skrypt z ATARI 65XE + XC12 turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Mi tylko zalezy aby na serwerze gralo jak najwiecej osob stary z tad te pomysly pomysł odpada, ponieważ nie będę wchodził i wychodził, żeby włączać i wyłączać vip'a w danych godzinach. Ok, jest to dobra myśl, ale żywcem nie ma jako to zrobić i z tego co się orientuje to nawet nie ma takiego pluginu Duszek i ode mnie masz +szacunek, chociaż jeden myśli o losach serwera. Kuba, jest takie coś jak amx_task, ustawiasz czas ustawiasz komendę i automatycznie vipa włącza i wyłącza o danych godzinach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasco Da Gama 7 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Witam ja sądzę ze to jest głupi pomysł żeby Vip byl za darmo co to jest te 6,15 ? np doładujesz konto za 10 zł i masz Vipa przez 1 miech Niech zostanie z tym Vipem jak jest i tak staniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Tak jak Siwy powiedział, nie musisz Kubaa dwa razy dziennie wchodzić na serwer, gdyż to może dziać się automatycznie Jeżeli nie macie silnego vip'a byłby to dobry pomysł do przyciągnięcia graczy (zobaczcie ile u Was ludzi gra.. i tym trzeba się zająć). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Duszek i ode mnie masz +szacunek, chociaż jeden myśli o losach serwera. Kuba, jest takie coś jak amx_task, ustawiasz czas ustawiasz komendę i automatycznie vipa włącza i wyłącza o danych godzinach. Siwy, nie no bez przesady, nie tylko Duszek myśli tu o dalszych losach tego serwera, z tym się absolutnie nie zgodzę, bo sam jak jakiś pomysł mi wpadnie do głowy to dzielę go z opiekunem, według mnie tak coś w ten deseń(23:00-[8:00-9:00] darmowy vip). Edytowane 27 Maja 2015 przez K0wAl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 KOwAl też ma swoją działkę i ładnie się sprawuje także jego tez muszę pochwalić pomysł jednak okazał się ok i wgrałem już ten plugin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: pomysł przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi