Nie Ogarniesz. 0 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Server- 40k DM Nick- I Tak Nie OgarniesZ Imie-Michał Wiek-15(15 sierpnia 16) AMX- 8 Mikrofon- Nie Składka - Tak Czas spedzony na forum - ok 3-4 godzin dziennie Opisać siebie -Nie bendę robić opowiadania szybko i na temat - Jestem człowiekiem który dobrze zna cs"a lubie uprawiać sport oraz lubie placki. Dlaczego chcesz zostać adminem-Ponieważ szkoda mi ludzi którzy tracą rang oraz chęci do gry przez cheaterów a admina nie ma. Spedzam dostyć dużo czasu na servie, wiec zawsze moge pomuc Link do reklam- Nie reklamowałem servera na innych servach ale zacheciłęm do gry kilku kumpli:) Co robisz Gdy: ktoś używa dopalaczy - robie sreena banuje a screeny wrzucam na forum. Nadużywa mikro- Zwracam mu uwage gdy to nie pomoże daje bana na 5 -30 min tak jak w regulaminie. Nadużywa kultury - Ostrzezenie gdy to nie pomoże ban od 30min do 1 dnia zależy od obrazy Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 NieMało na forum czasu spedzone. Tylko 7 postów . BRAK REKLAM!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Nie pełny wzór. Brak reklam, jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 NIE brak zastosowania wzorua co mnie obchodza gracze ja chce widziec reklamy a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Na NIE:- Non Steam- Brak Reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Na Nie-gdzie reklamy-Konto dla podania-NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz 0 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Jestem na nie,niema reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi