`Szajbusekk 7 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 daje autentycznosc moich prac Nazwa Ardanis to nie jest związane z cs. To na tyle jak narazie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Prace masz ładne, ale napisy mi się strasznie nie podobają, bo są mało czytelne xD No według mnie ostatnia praca jest najlepsza, łap lajka, bo należy ci się ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Szajbusekk 7 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Prace masz ładne, ale napisy mi się strasznie nie podobają, bo są mało czytelne xD No według mnie ostatnia praca jest najlepsza, łap lajka, bo należy ci się ^^. Dziękować A co do napis to wiem,ale mi sie nie chce bawic z napisami za bardzo i to dlatego ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel394 24 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 masz talent powiem CI podoba mi sie to bardzo lajk sie nalezy : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Prace ogólnie na słabym poziomie. Nie wiem ile zajmujesz się grafiką, a jeśli chodzi o napisy, to ich po prostu nie dodawaj, bo psują całą pracę. Ogólnie większość kiepska, może podoba mi się w miarę z jedna, nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Froztie 2 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Prace ładne przyznam, ale te napisy trochę lipa, ale łapka leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Szóstka i dwunastka najlepsza Prace ładne, ale jednak poprawiłbym te napisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 No, no ładnie ale te napisy tu nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPendziStolec 8 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 No no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 4 praca mi się podoba lecz ten napis.... Ogólnie poziom dość słaby, średnie dobranie kolorów, ciemność i słabe napisy. W jakim programie pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuno 5 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Prace całkiem dobre, ale popracuj nad napisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Prace ogólnie mi się podobają. Napisy wszystko niszczą. Tak jak u góry popracuj nad napisami a powinno być o wiele lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności ze strony autora i użytkowników, jeśli autor sobie zażyczy otwarcie tematu, proszę o PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności ze strony autora. Pisz PW jak coś. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi